Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Φώναζε απο τον τάφο!!

Ένας 37χρονος άνδρας, ο Ιbrahim Halil Acaba, από την πόλη Sanliurfa της Ανατολικής Τουρκίας, υπέστη χθες το πρωί καρδιακή προσβολή και… πέθανε.

Ή τουλάχιστον έτσι απεφάνθησαν οι γιατροί που τον εξέτασαν. Η οικογένειά του τον κήδεψε χθες το απόγευμα. Σήμερα η μητέρα και η αδελφή του 37χρονου επισκέφθηκαν το μνήμα του. Ξαφνικά άκουσαν φωνές μέσα από τον τάφο! Τρομοκρατημένες ειδοποίησαν άλλους συγγενείς, που αμέσως έσπευσαν στο νεκροταφείο να δουν τι.. συμβαίνει και άκουσαν και εκείνοι τις φωνές.

Αμέσως ειδοποίησαν έναν επιμελητή του νεκροταφείου, ο οποίος είπε ότι άκουσε ξαφνικά ανθρώπους να φωνάζουν ότι ένας νεκρός… αναστήθηκε! Με τη βοήθεια μερικών συγγενών άνοιξε τον τάφο και βρήκαν τον νεκρό να βρίσκεται σε καθιστή στάση, τα μάτια του να είναι δακρυσμένα και η μύτη του ματωμένη!

Χωρίς να χάσουν χρόνο, οι συγγενείς μετέφεραν τον 37χρονο μέσα στο σάβανό του με αυτοκίνητο στο νοσοκομείο της πόλης, για να τον εξετάσουν οι γιατροί, οι οποίοι ωστόσο διαπίστωσαν για δεύτερη συνεχή ημέρα ότι ο 37χρονος είναι νεκρός!

Εν τω μεταξύ, η απίστευτη είδηση έκανε τον γύρο της πόλης, με αποτέλεσμα εκατοντάδες άνθρωποι να συγκεντρωθούν στο νεκροταφείο και στο νοσοκομείο, περιμένοντας να δουν από κοντά τον σύγχρονο «Λάζαρο»!

Αργότερα σήμερα, αναμένεται να θαφτεί για δεύτερη φορά ο 37χρονος.

Μέχρι νεωτέρας τουλάχιστον…