Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Τζόρτζια, Λούσι, σεξ και βία..

Δεν μπόρεσε να ελέγξει το θυμό της η 22χρονη Λούσι Μόυντ όταν ανακάλυψε ότι η φίλη της την είχε απατήσει με έναν άλλο άνδρα. Με τι βοήθεια της επιστήθιας φίλης της 19χρονης Λόις Γκίπσον, που παρεμπίπτοντος είχε νωρίτερα σχέση και αυτή με το φίλο της Λούσι, πήραν το νόμο στα σαδιστικά τους χέρια.

Αφού ανακάλυψαν ότι η 19χρονη Τζόρτζια Φέν κοιμήθηκε με τον σύντροφό τους, την ξεμυάλισαν, την κλείδωσαν σε ένα σπίτι και την βασάνισαν επί δεκαοκτώ ώρες. Οι δυο άγριες σαδίστριες φίμωσαν το.. θύμα, το ξυλοκόπησαν, το έκαψαν με ζεματιστό νερό και χρησιμοποιώντας τα τσιγάρα που άναβαν την έκαιγαν αργά και βασανιστικά.

Ήταν τόσο "λυσσασμένες" που όταν τον πέταξαν έξω από το σπίτι το θύμα ήταν λιπόθυμο. Βρέθηκε με εγκαύματα δευτέρου βαθμού, σπασμένη μύτη και μελανιασμένα και τα δυο της μάτια. Στο δικαστήριο το θύμα τόνισε επίσης ότι εκτός των άλλων οι δυο νεαρές προσπάθησαν να τον πνίξουν με τις αλογοουρές των μαλλιών τους!

Οι δυο κοπέλες καταδικάστηκαν για επίθεση και ξυλοδαρμό του νεαρού. Η μεν Λούσι θα εκτίσει ποινή κάθειρξης πέντε ετών η δε Τζόρτζια τριών. Η νεαρή σήμερα έχει μετα-τραυματικό στρες και παίρνει αντικαταθλιπτικά χάπια.