Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2010

Στρατιωτικά βυτιοφόρα για τον ανεφοδιασμό των πρατηρίων;;;

Αν αληθεύει ότι ο ανεφοδιασμός της αγοράς θα γίνει με στρατιωτικά βυτιοφόρα, όπως αναρωτήθηκε στο Πρώτο ΘΕΜΑ on line στις 15:40 σήμερα, τότε ενδεχομένως να υπάρξει τεράστιο πρόβλημα από τις προσμίξεις με τις οποίες θα βρεθεί η βενζίνη που θα καταλήξει στα ρεζερβουάρ μας.

Και αυτό γιατί στο παρελθόν τα οχήματα αυτά έχουν μεταφέρει, νερά, πετρέλαια, λύματα, διάφορα απόβλητα και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους. Ένα εξ ίσου σημαντικό πρόβλημα προκύπτει από το γεγονός ότι τα περισσότερα (αν όχι όλα) από τα βυτιοφόρα του Ελληνικού Στρατού είναι.. απαρχαιωμένα και άρα σκουριασμένα.

Έτσι, η σκουριά που θα κατακαθίσει στα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων μας θα μας κοστίσει… ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ αν υπολογίσουμε τις βλάβες που θα δημιουργηθούν στους κινητήρες μας, χωρίς να υπολογίζουμε βέβαια τη πιθανή, αλλά φθηνότερη πάντως, αντικατάσταση ντεπόζιτου.

Για αυτό το λόγο, η Κυβέρνηση θα πρέπει να το σκεφτεί διπλά, γιατί, στη συνέχεια, οι μηνύσεις θα αρχίσουν να πέφτουν βροχή… και προς όλες τις κατευθύνσεις (και όχι άδικα).
e-newsandviews