Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Σχετικά με την ανάρτηση "οδήγηση χωρίς τσιγάρο"

"Τρελοκουνελε μολις το διαβασα το συγκεκριμενο θεμα και δεν μπορεσα να αντισταθω και να μη γραψω αυτα που εχω να πω..

Θα απαγορευσει λεει το καπνισμα στα αυτοκινητα μας οταν υπαρχουν μεσα μικρα παιδια.. Γιατι?? Για να προστατεψει τα παιδια μας?? Τι εκανε για να προστατεψει τα παιδια μας ο κυριος υπουργος οταν στην πολη που ζουμε δεν υπαρχει παιδιατρικο τμημα στο νοσοκομειο Κοζανης, και αν παθουν κατι τα παιδια μας θα πρεπει να ταξιδεψουμε μεχρι την Βεροια, αν μας δεχτουν, ή αλλιως να παμε Θεσ/νικη για να...

μπορεσουμε να το νοσηλευσουμε??

Τι εκανε για να προστατεψει τα παιδια μας ο κυριος υπουργος οταν πριν 2 χρονια που ειχα ψαξει το θεμα των υψηλων ρυπων των φουγαρων της ΔΕΗ, ειχε πανω απο 200 (σε μερες) παραβιασεις ο δεικτης ρύπανσης της πολης, και το προστιμο που επιβληθηκε ηταν αστειο μπροστα στο κοστος αλλαγης ή σωστης συντηρησης των φίλτρων?? Ξαφνικα πονεσε τα παιδια μας και θελει να τα προστατευσει ο κυριος υπουργος απο εμας? Ας τα προστατευσει πρωτα απο τα δικα τους εγκληματα και ας μη φοβαται..

Εμεις ποναμε περισσοτερο απο αυτον τα παιδια μας.. και στο κατω κατω γιατι θα προστατευθει το παιδι απο τον καπνο.. στο σπιτι οι γονεις δεν θα καπνιζουν? ή μηπως αργοτερα θα μας πει οτι θα απαγορευσει το καπνισμα και στο σπιτι μας για την ταχα προστασια τους?"
αναγνωστης