Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Site γνωριμιών για... άσχημους!!!

Το πρώτο site γνωριμιών για ανθρώπους που θεωρούν τους εαυτούς τους άσχημους, είναι γεγονός. Σημειώνει μάλιστα τεράστια επιτυχία ενώ έχει ήδη αρραβωνιάσει ένα ζευγάρι. Το πρώτο site γνωριμιών για ανθρώπους που θεωρούν τους εαυτούς τους άσχημους, είναι γεγονός. Σημειώνει μάλιστα τεράστια επιτυχία ενώ έχει ήδη αρραβωνιάσει ένα ζευγάρι.

Αυτός υποστηρίζει ότι το πρόσωπό του κάνει τα παιδιά να κλαίνε αλλά εκείνη τον αποκαλεί "πανέμορφο πρίγκηπα". Και σε λίγους μήνες θα παντρευτούν!

Ο Tom Clifford και η Janine Walker είναι δύο άνθρωποι με χαμηλή αυτοπεποίθηση που θεωρούν τους εαυτούς τους άσχημους. Είναι το πρώτο ζευγάρι που γνωρίστηκε μέσα από το...


πρωτότυπο site theuglybugball.com το οποίο έχει στόχο να βρίσκει ταίρι σε μη εμφανίσιμους ανθρώπους. Κανονικό συνοικέσιο δηλαδή.

Το ζευγάρι συναντήθηκε πριν από ένα μήνα περίπου και μετά από τέσσερα ραντεβού κατάλαβαν ότι ο ένας είναι πλασμένος για τον άλλον. Έτσι λοιπόν αρραβωνιάστηκαν. Ο Τοm δηλώνει: "Πάντα ήμουν ένα αστείο για τις γυναίκες λόγω της εμφάνισής μου.Θεωρούσα πως δεν θα έβρισκα ποτέ το άλλο μου μισό. Η ζωή μου όμως άλλαξε όταν γνώρισα τη Janine. Είναι πανέμορφη και την αγαπώ".