Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

To goal.com γράφει για τον Καραγκούνη

"Αφιέρωμα" στους... άρχοντες της βουτιάς έκανε η γνωστή ιστοσελίδα "goal.com" και ανάμεσα σ' αυτούς ήταν και ο διεθνής παίκτης του Παναθηναϊκού Γιώργος Καραγκούνης.

Το goal.com αναφέρει :

«Την Κυριακή 24/10/2010 στην Ελλάδα έγινε το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, με τους γηπεδούχους να φεύγουν νικητές με 1-0. Κυνηγώντας το σκορ κατά τη διάρκεια του δευτέρου μέρους, ο έμπειρος αστέρας του Παναθηναϊκού, Γιώργος Καραγκούνης, πήρε την μπάλα στο μισό του αντιπάλου και το μόνο που έκανε ήταν να προσποιηθεί έναν...


τραυματισμό, λες και τον πυροβόλησαν.


Προστατεύοντας την μπάλα από έναν μέσο της ΑΕΚ και με τον διαιτητή σε κοντινή απόσταση, ο Καραγκούνης δέχτηκε ένα ελαφρύ χτύπημα στο πόδι του. Αντί να δεχτεί την επαφή ως άνδρας ωστόσο, το νούμερο οχτώ του Παναθηναϊκού ενήργησε σαν να ήταν στρατιώτης στις ακτές της Νορμανδίας και έπεσε πιάνοντας το γόνατο του, με δήθεν αγωνία.
Ωστόσο δυστυχώς για τον Καραγκούνη, η κοντινή θέση του διαιτητή λειτούργησε εναντίον του. Δευτερόλεπτα αφότου ούρλιαζε σαν μωρό, ο έμπειρος επαγγελματίας σηκώθηκε και πάλι στα πόδια του στο άψε σβήσε, την ώρα που ο άνθρωπος με τα μαύρα τον «κάρφωνε» με τα μάτια, δείχνοντάς του το βλέμμα του θανάτου».
olympiacos-blog