Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Πατέρας: Φεύγω αν συνεχιστούν αυτά! Παραίτηση ειλικρίνειας ή "τρικ";

Ακόμη ένα επεισόδιο στο σήριαλ της αποχώρησης ή μη του Νικόλα Πατέρα από τον προεδρικό θώκο του Παναθηναϊκού προστέθηκε το βράδυ της Κυριακής, όταν ο εφοπλιστής εξέδωσε ανακοίνωσε με γραπτή του δήλωση πως "αν ο κόσμος δεν στηρίξει την ομάδα εγώ φεύγω!".

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

"Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα ενότητας του Γιάννη Βαρδινογιάννη το Σεπτέμβρη, μαζί με τον Ανδρέα Βγενόπουλο και επιστρέψαμε συμμετέχοντας στην αύξηση κεφαλαίου, γνωρίζοντας ότι θα πρέπει να λύσουμε γρήγορα πολλά προβλήματα και να ξεπεράσουμε σοβαρές δυσκολίες.


Για να έχει ωστόσο αντίκρυσμα αυτή η προσπάθεια υπάρχει μια προϋπόθεση: η ενότητα σε όλα τα επίπεδα (διοίκηση, ομάδα, φίλαθλοι) όχι μόνο στα λόγια, αλλά και με πράξεις. Αυτή η ενότητα είναι τόσο ζωτικής σημασίας σήμερα, όσο καθοριστική υπήρξε την προηγούμενη διετία.Αποκαταστάθηκε η...




ηρεμία μετά από μια πολύχρονη αναταραχή στη σχέση των φιλάθλων με τη διοίκηση και αποτέλεσμα όλης αυτής της κοινής προσπάθειας ενότητας της τελευταίας διετίας ήταν να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες, να κερδίσει το σεβασμό όλων και να κατακτήσει το περσινό Πρωτάθλημα και Κύπελλο.


Και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και ο Ανδρέας Βγενόπουλος και οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος και οι υπόλοιποι μέτοχοι ανέλαβαν τη δέσμευση ότι μαζί θα πορευόμασταν για το καλό του Παναθηναϊκού.Καμιά όμως προσπάθεια δεν έχει πιθανότητες επιτυχίας αν οι φίλαθλοι δεν είναι αρωγοί και δεν στηρίζουν τη διοίκηση και την ομάδα. Τις τελευταίες αγωνιστικές γίναμε μάρτυρες καταστάσεων που δεν τιμούν το Σύλλογό μας με συνέπεια η ομάδα μας να τιμωρήθεί για επεισόδια εκτός γηπέδου με αποκορύφωμα τη χθεσινή εισβολή φιλάθλων στο γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.


Θεωρώ ότι δεν έχει ούτε λογική ούτε νόημα να συνεχίσω να ασκώ καθήκοντα Προέδρου όταν δεν υπάρχει ομόνοια και συσπείρωση μεταξύ της διοίκησης, της ομάδας και των φιλάθλων, όταν λείπει δηλαδή η βασική προϋπόθεση της επιτυχίας.Έχω αποδείξει έμπρακτα την αγάπη μου για τον Παναθηναϊκό και αφιέρωσα, παραμερίζοντας προσωπικούς εγωισμούς, χρόνο και χρήμα, στην πιο δύσκολη εποχή για το Σύλλογο, προκειμένου να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Δεν θα γίνω όμως συνένοχος, σε καταστάσεις που όχι μόνο δεν τιμούν το Σύλλογό μας, αλλά και υπονομεύουν ευθέως κάθε προοπτική επιτυχίας".

Το... όλο story

Λίγες έχουν περάσει από την λήξη του αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Βόλου, ματς στο οποίο οι "πράσινοι" γνώρισαν την ήττα με σκορ 0-1 από τους Βολιώτες και είδαν τον κόσμο τους να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ με σκοπό να...κυνηγήσει τους παίκτες, να διαμαρτυρηθεί, να πάει ένα βήμα παραπάνω από τα συνθήματα δυσαρέσκειας και να θυμίζει σε όλους μας εποχές...Χανς Μπάκε.

Μέσα σε αυτές τις ώρες έχουν κυκλοφορήσει ήδη σενάρια και ρεπορτάζ που θέλουν τον Νικόλα Πατέρα και, συνεπώς, τον Ανδρέα Βγενόπουλο να αποχωρούν από τον Παναθηναϊκό, μία σεζόν μετά την κατάκτηση του νταμπλ. Ρεπορτάζ που με την ανακοίνωσή του επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Πατέρας. Ο "ισχυρός" άνδρας του "τριφυλλιού" είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένος με την συμπεριφορά της μερίδας των φιλάθλων που εδώ και αρκετό διάστημα προκαλούν προβλήματα στην ομάδα.

Μάλιστα, από το βράδυ του Σαββάτου, αλλά και νωρίς την Κυριακή, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους συνεργάτες του και τους υπόλοιπους μετόχους, ιδιαίτερα τον Ανδρέα Βγενόπουλο που είναι επίσης δυσαρεστημένος.Παράλληλα ο Πατέρας είναι εξοργισμένος με την μηδενική ανταπόκριση των παικτών στις προειδοποιήσεις του όλο αυτό το διάστημα και την μη αγωνιστική τους "συμμόρφωση".
balla.gr