Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Ότι θυμάται χαίρεται...

Μετά απο 3 χρόνια θυμήθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη να κάνει ερώτηση στην Βουλή σχετικά με τα 5,5 εκατ. € που βρέθηκαν στον λογαριασμό του Θέμου Αναστασιάδη.. Δεν λέμε, επικροτούμε τέτοιες κινήσεις και σίγουρα όλοι οι πολίτες πρέπει να έχουμε ίση μεταχείριση απο την δικαιοσύνη, αλλά που ήταν η Ντόρα πριν 3 χρόνια να παρέμβει;;; Μήπως εξυπηρετεί κάποια σκοπιμότητα η κίνηση αυτή;;; Η ερώτηση που έγινε προς τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Παπακωνσταντίνου αναφέρει συγκεκριμένα: "Τον Ιανουάριο του 2008 υπήρξαν δημοσιεύματα και πληροφορίες στα ΜΜΕ που ανέφεραν ότι ο κ.Θ.Αναστασιάδης, γνωστός εκδότης και....




δημοσιογράφος, βρέθηκε με 5,2 εκατομμύρια Ευρώ αγνώστου προελεύσεως στους λογαριασμούς των καταθέσεων του και ελέγχθηκε από τις τελωνειακές υπηρεσίες της Γαλλίας στα γαλλοελβετικά σύνορα για μεταφορά επιταγών ύψους 1,1 εκατομμύρια Ευρώ.


Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των ΜΜΕ, για τη συγκεκριμένη υπόθεση είχε επιληφθεί η ΥΠΕΕ καθώς και ο αρμόδιος εισαγγελέας για τον έλεγχο του ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Είναι εντυπωσιακό ότι από τότε μέχρι σήμερα αν και έχουν περάσει δύο κυβερνήσεις, αν και η υπόθεση απασχόλησε την κοινωνία με ένταση, λόγω και του ρόλου που έχει ο κ.Αναστασιάδης ως εκδότης στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης, ποτέ δεν υπήρξε οποιαδήποτε ανακοίνωση ή επίσημη ενημέρωση για την κατάληξη των όποιων ελέγχων έγιναν. "