Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Εντού και Μήτρογλου διώχνουν Κόκε!

H θητεία του Σέρχιο Κόκε στον Άρη τόσα χρόνια έχει περάσει από διάφορα στάδια. Της αναγνώρισης, της αγάπης, της αμφισβήτησης! Ο Ισπανός πλέον έχει γίνει συνήθεια στους Θεσσαλονικείς, αφού μπορεί να μην σκοράρει, πράγμα για το οποίο αποκτήθηκε, αλλά πάντα είναι μέσα στα γεγονότα! Πάντως φαίνεται ότι σιγά σιγά έρχεται η ώρα του αποχωρισμού!

Ο Άρης είναι γνωστό ότι καίγεται να βρει παίκτες για την επίθεση του, αφού οι μεταγραφές του Ρουίς και του Τσέζαρεκ δεν βοήθησαν όσο ήλπιζαν οι διοικούντες της ΠΑΕ. Οι γρήγορες κινήσεις του Έκτορ Ραούλ Κούπερ φέρνουν τους....




«κιτρινόμαυρους» μια ανάσα από την απόκτηση του Βραζιλιάνου Εντού.

Ενός εξαιρετικού παίκτη με μεγάλη καριέρα στην Primera Division. Ο Άρης δεν σταματά εκεί, αφού δίνει και μάχη με την Βέρντερ Βρέμης για τον Κώστα Μήτρογλου. Οι κινήσεις των «κιτρινόμαυρων» σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον της Μάλαγα για τον Κόκε και του ίδιου του παίκτη για επαναπατρισμό, δείχνουν ότι το διαζύγιο κοινή συναινέσει είναι κοντά!

Αν τελικά αποκτηθεί μαζί με τον Εντού και ο Μήτρογλου είναι πολύ πιθανό ο Ισπανός να κουνήσει μαντίλι άμεσα και να επιστρέψει στην ομάδα που ανδρώθηκε. Αν δεν γίνει αυτό τώρα είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα γίνει το καλοκαίρι, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του SportSecrets, οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν ό, τι είχε να προσφέρει ο Κόκε το προσέφερε και τον ευχαριστούν πολύ για αυτό!

Πάντως όποτε και να οριστεί αυτό το διαζύγιο ένα είναι σίγουρο. Οι δυο πλευρές θα χωρίσουν τους δρόμους τους σαν φίλοι και ο Ίβηρας επιθετικός θα μείνει για πάντα στις καρδιές της οπαδών. Θα είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον Άρη, που μέσα στα επόμενα χρόνια δεν θα είναι απίθανο να βοηθήσει ξανά την ομάδα από άλλο πόστο αυτή τη φορά!
sportsecrets.gr