Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Oι επικίνδυνοι αριθμοί του ALTER

Κάποιοι τραπεζίτες λοιπόν δάνεισαν 525 εκατομμύρια στο κανάλι-μισό δις ...!!!

"Μια μικρογραφία της μεταπολίτευσης είναι όλα όσα συμβαίνουν στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΛΤΕΡ. Βλαχομπαρόκ lifestyle, νεοελληνικό κιτς, ξιπασμένοι τραπεζίτες, επίορκοι πολιτικοί και τυχοδιώκτες διαφημιστάδες της κακιάς ώρας.

Κάποιοι τραπεζίτες λοιπόν δάνεισαν 525 εκατομμύρια στο κανάλι-μισό δις. Αν σκεφθείτε ότι με το ζόρι θα πάρουμε σαν χώρα τα 110 δις της Τρόικας μπορείτε να αντιληφθείτε τι σημαίνει μόνο ένα κανάλι να έχει μισό δις δάνεια στις...


τράπεζες-στις οποίες το διεφθαρμένο ελληνικό κράτος έχει διαθέσει πακέτο στήριξης 28 δις.

Κάποιες κουτοπόνηρες διαφημιστικές εταιρείες έσπευσαν να προπληρώσουν στο ΑΛΤΕΡ πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ διαφημιστικό χρόνο, επειδή το κανάλι τους είχε κάνει τεράστιες εκπτώσεις.
Αυτές οι διαφημιστικές εταιρείες απαιτούν από τον Κουρή να τους επιστρέψει τα χρήματα, γιατί δεν βρίσκουν κορόιδα διαφημιζόμενους να τους εμπιστευτούν τα προιόντα τους.

Ο Κουρής τους λέει, εγώ κύριοι σας διαθέτω τον διαφημιστικό χρόνο που αγοράσατε, λεφτά πίσω δεν έχει. Και στη προκειμένη περίπτωση τον βρίσκουμε αρκετά γενναιόδωρο για τα δικά του μέτρα.
Ένας Κουρής, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, είναι έξαλλος για τον μισθό των 50.000 ευρώ που έπαιρνε αμόρφωτο μεγαλοστέλεχος του καναλιού του.

Οι αστείοι τραπεζίτες τώρα τρέμουν στην ιδέα ότι θα κλείσει το κανάλι και θα πάρουν τον πούλο. Έχουν πέσει στην παγίδα του αμοραλισμού και της ξιπασιάς με την οποία διαχειρίσθηκαν τα πάρε-δώσε με το κανάλι.

Είναι αναγκασμένοι να δεχθούν ένα μεγάλο κούρεμα του ποσού κι όχι μόνο αυτό, αλλά να συνεχίσουν να το δανείζουν για να μη βαρέσει κανόνι.

Ο καπιταλισμός εκδικείται.
Τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον καναλάρχη, να έχει κάνει κρούση σε στελέχη της αγοράς όπως είναι ο Σωκράτης Κομινάκης και ο Άγγελος Φιλιππίδης για να αναλάβουν να τρέξουν το κανάλι.
Οι Χατζηνικολάου-Τριαντραφυλλόπουλος διαθέτοντας ισχυρό ένστικτο επιβίωσης αρνήθηκαν.

Η συνέχεια της υπόθεσης ΑΛΤΕΡ, με φόντο μια ξιπασμένη χώρα που βουλιάζει προβλέπεται καυτή και ενδιαφέρουσα.

Έτσι κι αλλιώς ζούμε μεγάλες στιγμές, όπως θα έλεγε και η Φαίη Σκορδά, πνευματικό τέκνο του καναλιού."
http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=4288