Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Σάρωσε ο "Λόγος του Βασιλιά" τα όσκαρ..

Κέρδισαν τα φαβορί στα φετινα οσκαρ!! Ο "Λόγος του Βασιλιά σάρωσε τα βραβεία με μόλις τέσσερα Όσκαρ, αλλά τα πιο σημαντικά (Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Σεναρίου και Α' Ανδρικού Ρόλου). Ο Colin Firth (Ο Λόγος του Βασιλιά) και η Natalie Portman (Μαύρος Κύκνος), τα...



απόλυτα δηλαδή φαβορί στις κατηγορίες του Α' Ανδρικού και του Α' Γυναικείου Ρόλου, βρέθηκαν, όπως αναμενόταν, αγκαλιά με το Χρυσό Αγαλματάκι!

Καμία έκπληξη ούτε και στα Όσκαρ Β' Ανδρικού και Β' Γυναικείου Ρόλου. Η Melissa Leo (The Fighter) και ο Christian Bale (The Fighter) επικράτησαν των αντιπάλων τους επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά. Το Social Network απέσπασε μόλις τρία Όσκαρ (Προσαρμοσμένου Σεναρίου, Μουσικής και Μοντάζ), ενώ η Ακαδημία γύρισε για ακόμα μία φορά την πλάτη στον David Fincher. Το Inception του Christopher Nolan δεν έφυγε παραπονεμένο από την Τελετή Απονομής. Μπορεί να μην κέρδισε κάποιο από τα μεγάλα Όσκαρ, σάρωσε όμως στα τεχνικά κατακτώντας τέσσερα Όσκαρ (Φωτογραφίας, Μιξάζ, Ήχου και Visual Effects). Δύο Όσκαρ κέρδισε και το Alice in the Wonderland (Κοστουμιών και Art Direction).