Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Συντριβή αεροσκάφους με δύο νεκρούς στο Πόρτο Χέλι

Μονοκινητήριο αεροπλάνο κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή της Χηνίτσας στο Πόρτο Χέλι, λίγο πριν τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής. Από τη συντριβή του αεροσκάφους έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι, των οποίων οι σοροί, εντοπίστηκαν από δύτες και οδηγήθηκαν...


για αναγνώριση στο κέντρο Υγείας Κρανιδίου.Το αεροσκάφος, που ήταν εκπαιδευτικό και σε αυτό επέβαιναν ο 60χρονος χειριστής του και ένας αλλοδαπός είδε να πέφτει στη θάλασσα ο κυβερνήτης θαλάσσιου ταξί και ειδοποίησε το λιμεναρχείο.

Στην περιοχή έσπευσε πλωτό σκάφος του λιμενικού σώματος και ιδιώτης δύτης που βούτηξε και ανέσυρε νεκρούς τους δύο επιβαίνοντες Είχε απογειωθεί για εκπαιδευτική πτήση από τα Μέγαρα και σύμφωνα με πληροφορίες η πτώση έγινε λίγο πριν την προσγείωση. Μέχρι στιγμής δεν έχουν εξακριβωθεί τα αίτια της πτώσης. Στις έρευνες πήραν μέρος σκάφη του λιμενικού, ένα σούπερ πούμα και αλιευτικά που έπλεαν στην περιοχή. Στο σημείο, όπου έχει καταπέσει το αεροσκάφος, παραμένει για λόγους ασφαλείας πλωτό σκάφος του λιμενικού μέχρι να κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την ανέλκυσή του.