Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Δικαίωση Καλλιθέας

Ο Πιερικός πήρε στα χαρτιά την αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής με τον Ιωνικό (0-0) έπειτα από την έφεση του ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα.
Χάρη στην…



Καλλιθέα η ομάδα της Κατερίνης σκαρφάλωσε στην 9η θέση της βαθμολογίας. Αυτό γιατί έπειτα από την έφεση του Ανδρέα Φάκου η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ δέχτηκε την καταγγελία της αθηναϊκής ομάδας σε βάρος των Νικαιωτών, οι οποίοι είχαν αποσπάσει ισοπαλία εκτός έδρας, αλλά πλέον χάνουν το ματς και τον πόντο στα χαρτιά με σκορ 3-0.
Βαθμολογικά η τιμωρία αυτή δεν αλλάζει τη θέση του Ιωνικού και γι’ αυτό η ομάδα της Νίκαιας δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την υπόθεση αυτή. Σημειώνεται ότι η ποινή επιβλήθηκε λόγω πλαστογραφίας εγγράφων για την έκδοση της ασφαλιστικής ενημερότητας.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: Δέχεται τυπικά και κατ΄ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα κ. ΑΝΔΡΕΑ ΦΑΚΟΥ κατά της υπ’ αριθμ. 256/26-5-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΝΩΣΗΣ Β-Γ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Κρατεί και δικάζει επί της ουσίας την καταγγελία της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ κατά του κύρους του αγώνα Β΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ της 13-3-2011 ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ. Δέχεται στην ουσία την καταγγελία της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ. Κατακυρώνει τον ανωτέρω αγώνα υπέρ της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ με τέρματα 3-0.
Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ την χρηματική ποινή είκοσι πέντε χιλιάδων (25.000) ευρώ

onsports