Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Νέο πρόσωπο στην Εθνική ο... Χαριστέας!!

Ο Αγγελος Χαριστέας είναι το νέο πρόσωπο που κάλεσε στην εθνική ομάδα ο Φερνάντο Σάντος, εν όψει των αγώνων απέναντι σε Κροατία και Γεωργία Οι πολύ αξιόλογες εμφανίσεις που κάνει ο Αγγελος Χαριστέας με τη φανέλα του Παναιτωλικού δεν....




πέρασαν απαρατήρητες από τον Φερνάντο Σάντος. Ο προπονητής της εθνικής, λοιπόν, κάλεσε ξανά τον επιθετικό στην ομάδα, εν όψει των αναμετρήσεων με την Κροατία και τη Γεωργία που είναι πολύ κρίσιμες για την πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. «Ο Χαριστέας έχει συνδέσει το όνομά του με την εθνική ομάδα. Σωστά δεν ήταν ως τώρα στις κλήσεις και εξίσου σωστά πρέπει να επιστρέψει τώρα. Αρχισε καλά το πρωτάθλημα , βάζει γκολ και είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις της επίθεσης», υποστήριξε ο Σάντος. Αντίθετα, δεν κλήθηκε ο Μήτρογλου και όπως είπε ο Σάντος , «είναι μια τεχνική απόφαση».

Να τονιστεί ότι πριν από λίγες ημέρες δείπνησαν μαζί Πιλάβιος και Σάντος, η συμφωνία για παράταση της συνεργασίας του τεχνικού με την ΕΠΟ είναι δεδομένη και μένει μόνο η υπογραφή των συμβολαίων.