Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Η Microsoft βραβεύτηκε ως εταιρία με τις καλύτερες συνθήκες εργασίας

Τις καλύτερες συνθήκες εργασίας στον κόσμο συγκεντρώνει η εταιρεία Microsoft η οποία βραβεύτηκε σε επίσημη τελετή στους χώρους του New York Stock Exchange. Η Microsoft βρέθηκε στην κορυφή της λίστας με τις 25 καλύτερες πολυεθνικές εταιρείες στον κόσμο μετά από έρευνα της εταιρείας Great Place to Work Institute, μίας εταιρείας έρευνας, συμβουλευτικών....




υπηρεσιών και εκπαίδευσης με διεθνή παρουσία σε όλο τον κόσμο. Την υπόλοιπη πεντάδα απαρτίζουν οι εταιρείες SAS, NetApp, Google και Fedex Express. Ακολουθούν οι εταιρείες Cisco, Marriott, McDonald’s, Kimberly-Clark, SC Johnson, Diageo, American Expresss, Medtronic, Intel, Hilti, 3M, Telefonica, National Instruments, Mars, Accenture, Roche, Novo Nordisk, The Coca Cola Company, Atento και Quintiles. Η λίστα World’s Best Multinational Workplaces αποτελεί την πρώτη ενιαία λίστα σε παγκόσμιο επίπεδο αφού είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια ετήσια έρευνα για το εργασιακό περιβάλλον και βασίζεται σε έρευνα των απόψεων εργαζομένων σε χιλιάδες εταιρείες, σε 45 χώρες και σε έξι ηπείρους.

Μια εταιρεία για να είναι υποψήφια γι’ αυτήν τη λίστα πρέπει να διακριθεί σε πέντε τουλάχιστον εθνικές λίστες ως Best Workplaces. Να βραβευτεί δηλαδή για το καλό της εργασιακό περιβάλλον στην εθνική έρευνα 5 τουλάχιστον χωρών, να απασχολεί 5000 εργαζόμενους παγκοσμίως και τουλάχιστον το 40% του εργατικού της δυναμικού να εργάζεται εκτός της χώρας στην οποία εδρεύουν τα κεντρικά της γραφεία.