Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

''Ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό''

Ο εκπρόσωπος του Βάσκου τεχνικού μίλησε στην εφημερίδα «Realnews» και τόνισε πως ο Βαλβέρδε είναι ευτυχισμένος στους πρωταθλητές Ελλάδας. Για την παραμονή του στο «τιμόνι» του Ολυμπιακού παρέπεμψε στον ίδιο τον Βαλβέρδε, αλλά και στον πρόεδρο του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ....




σχολίασε και την μέχρι τώρα πορεία των ερυθρολεύκων σε Ελλάδα και Ευρώπη. «Είναι πολύ νωρίς να πούμε κάτι τέτοιο. Είμαστε στα μισά της σεζόν και είναι νωρίς να συζητάμε τέτοια. Είναι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό. Αν δεν ήταν δεν θα έμενε τρία χρόνια στον Ολυμπιακό», δήλωσε ο Ιμπάνιεθ αναφερόμενος στην ανανέωση του συμβολαίου.

Οταν του ζητήθηκε να επιβεβαιώσει αν ο Βαγέλλης Μαρινάκης έχει συναντηθεί με τον Ερνέστο Βαλβέρδε για τη συνέχιση της συνεργασίας τους, είπε: «Δεν μπορώ να μιλήσω για γεγονότα στα οποία δεν ήμουν παρών. Θα πρέπει να ρωτήσετε είτε τον κ. Βαλβέρδε, είτε τον κ. Μαρινάκη να σας πουν αν έγινε κάτι τέτοιο».

Ερωτηθείς γιατί ο Βαλβέρδε δεν υπογράφει συμβόλαιο για περισσότερο από ένα χρόνο, απάντησε: «Αυτή είναι η ζωή του προπονητή. Κάθε φορά υπογράφει για μια... ζωή. Κρίνεται όμως κάθε Κυριακή. Τα δεδομένα είναι διαφορετικά κάθε Κυριακή στις εφτά... Μπορεί να υπογράψει για 10 χρόνια και να μείνει μισό και μπορεί άλλος να υπογράψει κάθε χρόνο για έναν χρόνο και να μείνει για πολλά χρόνια. Ετσι είναι».

Οσο για την πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη: «Η ομάδα είχε μια πολύ καλή παρουσία και παρότι άξιζε να πάει στους «16» του Champions League, συνεχίζει στο Europa League. Είναι επίσης σημαντικό ότι ο Ολυμπιακός διεκδικεί το πρωτάθλημα απέναντι στον Παναθηναϊκό, που κερδίζει και δυσκολεύει την ζωή του».