Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Εξάρθρωση σπείρας που διακινούσε κοκαΐνη στην Αθήνα

Οργανωμένη σπείρα, που σύμφωνα με την αστυνομία προμήθευε με κοκαϊνη μεγάλο αριθμό χρηστών στην Αθήνα, εξαρθρώθηκε από τη Δίωξη Ναρκωτικών Αττικής. Χθες το βράδυ, συνελήφθησαν στο Παγκράτι και τον Πειραιά τρεις άνδρες, εκ των οποίων ένας υπήκοος Αλβανίας και δύο...




Έλληνες, 27, 43, 38 ετών αντίστοιχα, καθώς και μία 35χρονη γυναίκα ελληνικής υπηκοότητας. Σε διαμέρισμα που χρησιμοποιούσαν ως κρυψώνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 460 γραμμάρια κακαϊνης, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, οκτώ κινητά τηλέφωνα, καθώς και έννα ΙΧ αυτοκίνητο.

Εξάλλου, χθες το βράδυ, συνελήφθησαν στη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, πέντε υπήκοοι Αφγανιστάν, που σύμφωνα με την αστυνομία διακινούσαν συστηματικά στο κέντρο της Αθήνας ναρκωτικά, τα οποία έκρυβαν και συσκεύαζαν σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Λιοσίων.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 14 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 15.6 γραμμαρίων, 25 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με ναρκωτική ουσία «SISA» (κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη) βάρους 25,9 γραμμαρίων και διάφορα άλλα πειστηρια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.