Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

"Θα έπρεπε να συλληφθούν Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου"

Έντονα επικριτικός για τον Γ. Παπανδρέου και τον Γ. Παπακωνσταντίνου εμφανίστηκε ο πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Πάνος Ψωμιάδης. Σύμφωνα με τον κ. Ψωμιάδη, οι κ.κ. Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου θα έπρεπε ήδη να έχουν συλληφθεί, καθώς....

με έφεραν το ΔΝΤ και το Μνημόνιο. «Ο κ.Παπανδρέου και ο κ.Παπακωνσταντίνου έπρεπε να είχαν ήδη συλληφθεί, διότι εξαπάτησαν τον Ελληνικό λαό και τον συκοφάντησαν στο Εξωτερικό. Μιλούσαν για πράσινη ανάπτυξη και πράσινες μπούρδες και τελικά έφεραν το ΔΝΤ και το Μνημόνιο» δήλωσε χαρακτηριστικά τον ρ/σ City International.

Αναφερόμενος στον όμιλο πολιτικού προβληματισμού που θα ανακοινώσει το απόγευμα, ο κ. Ψωμιάδης επανέλαβε ότι δεν πρόκειται για νέο κόμμα, αλλά για έναν φορέα που θα φέρνει νέες ιδέες.

«Τα ελληνικά τζάκια έφεραν την καταστροφή και έκαναν μη διαχειρίσιμο το χρέος», τόνισε, προσθέτοντας ότι ο κάθε υπουργός νομίζει ότι είναι «σουλτάνος» της χώρας.

«Τα έσοδα του Ελληνικού λαού θα μεταφέρονται στην Ευρώπη και εμείς τελειώσαμε. Εχτές με απόφαση του υπουργικού συμβουλίου αποφασίστηκε η μείωση των μισθών του ιδιωτικού τομέα. Τότε γιατί έχουμε την Βουλή; Μήπως είναι θυγατρική του Γερμανικού Κοινοβουλίου;», διερωτήθηκε.