Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

«Κουράστηκα να είμαστε στα ίδια»

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε και τα είπε έξω από τα δόντια στην βράβευση του για το «Bestgoal» της 26ης αγωνιστικής. Ο Ουρουγουανός δήλωσε κουρασμένος για το γεγονός ότι η ομάδα δεν μπορεί να πετύχει τον στόχο της. Ο έμπειρος μέσος....




του ΠΑΟΚ παρέλαβε σήμερα το απόγευμα το βραβείο του καλύτερου γκολ της 26ης αγωνιστικής δηλώνοντας τα εξής: Για το γκολ από το κόρνερ: «Είμαι πολύ χαρούμενος αλλά το θέμα είναι κερδίσουμε το ματς. Είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις γκολ από κόρνερ, είχα την τύχη να το βάλω. Είχα προσπαθήσει σε άλλα ματς, αλλά δεν το κατάφερα. Το έκανε σε αυτό το ματς και είμαι χαρούμενος. Δεν ξέρω, αν αυτό το επιχειρήσω και σε άλλα ματς, αυτό που θέλω είναι να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει. Αυτό με νοιάζει».

Για το αν ο ΠΑΟΚ έδειξε απέναντι στην Κέρκυρα πως να «χτυπήσει» την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ:«Ο στόχος είναι να μπούμε στα πλέι οφ. Κάθε χρονιά είμαστε... σχεδόν-σχεδόν, αλλά δεν μπορούμε να πετύχουμε το κάτι παραπάνω. Είμαι κουρασμένος από αυτό. Αρχικά μας νοιάζει να μπούμε στα πλέι οφ και βλέπουμε τι θα κάνουμε».

Για το αν θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρω, έχουμε συζητήσει αλλά με νοιάζει να τελειώσουμε καλά το πρωτάθλημα. Αυτό είναι σημαντικό για εμάς".

Για το αν θα πήγαινε στην Θύρα 4 να δει το αυριανό ματς μιας και είναι τιμωρημένος: "Δεν το βλέπω σωστό όσο είμαι παίκτης. Αν σταματήσω το ποδόσφαιρο, ίσως πάω».

Για το αν θέλει να προσκαλέσει τους φίλους του ΠΑΟΚ στο ματς δεδομένου πως στα τελευταία παιχνίδια η Τούμπα ήταν αρκετά άδεια: «Δεν μπορώ να πω τίποτα στους φιλάθλους γι' αυτό. Είμαι κουρασμένος, όλοι είμαστε κουρασμένοι. Όταν πέφτεις πρέπει να σηκωθείς. Αλλά όταν πέφτεις-πέφτεις, θέλει κουράγιο για να σηκωθείς μετά».

Για το αν ο ΠΑΟΚ θέλει να συνδυάσει μια καλή εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΣ με νίκη: «Ο ΠΑΟΚ θέλει πάντα να κερδίζει, αλλά η ψυχολογία μας ίσως δεν είναι καλή. Ίσως κουράζει να λέμε συνέχεια για τα πλέι οφ».

Για το αν η παραμονή του εξαρτάται από το αν πετύχει κάτι... μεγάλο φέτος ο ΠΑΟΚ: «Εγώ πάντα σκέφτομαι την ομάδα. Όλοι πρέπει να παίζουμε δυνατά, να παλεύουμε για το πρωτάθλημα. Ίσως χρειαστούμε μια αλλαγή. Συνέχεια λέμε σχεδόν-σχεδόν, αλλά δεν τα καταφέρνουμε».

Για το τι εννοεί για την αλλαγή: «Πάντα λέω την γνώμη μου. Πρέπει να γίνει κάποια αλλαγή, δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτό. Δεν πρέπει να βάλουμε το μαχαίρι βαθιά».