Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

"Ένας μήνας προεκλογική περίοδος μπορεί να τινάξει το πρόγραμμα στον αέρα"

Η συζήτηση για τις εκλογές, η μη ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών, έχει ουσιαστικά οδηγήσει σε παύση όποιας μεταρρύθμισης ήταν στα σκαριά από την κυβέρνηση Παπαδήμου, τόνισε από την Κομοτηνή η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα....




Μπακογιάννη. Σημείωσε ότι κάθε μέρα που αργούν οι μεταρρυθμίσεις ή αναβάλλονται για λόγους μικροκομματικούς και με ευθύνη των δύο μεγάλων κομμάτων προστίθενται στρατιές ανέργων στις ήδη υπάρχουσες.

Η κα. Μπακογιάννη έκανε έκκληση στον πρωθυπουργό κ. Παπαδήμο «να μην ενδώσει στην προεκλογική λογική, να προχωρήσει το ταχύτερο δυνατό διότι ένας μήνας προεκλογική περίοδος είναι αρκετός για να τιναχθεί ένα ολόκληρο πρόγραμμα στον αέρα».


Είπε ακόμα ότι οι εκλογές που θα ακολουθήσουν είναι εκλογές εξαιρετικά κρίσιμες καθώς «για πρώτη φορά, ουσιαστικά, εμμέσως πλην σαφώς οι έλληνες καλούνται να επιλέξουν αν θέλουν να μείνουν στην ευρωπαϊκή πορεία, εάν θέλουν να μείνουν στο σκληρό πυρήνα της ευρωζώνης εάν θέλουν να μείνουν στο σκληρό πυρήνα της Ευρώπης ή αν θέλουν να πειραματιστούν με άλλες υποσχέσεις λαϊκίστικες και δημαγωγίες οι οποίες δυστυχώς θα οδηγήσουν την Ελλάδα στην επιστροφή στη δραχμή».

Η κα. Μπακογιάννη παράλληλα παρουσίασε τους υποψήφιους βουλευτές του κινήματος στο νομό Ροδόπης.