Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Και ο Θεός έπλασε...τη Ρία!

«La modella di Dio». Το μοντέλο του Θεού. Με αυτόν τον τίτλο παρουσίασε το ιταλικό περιοδικό Pocket τη Ρία Αντωνίου, που όλα δείχνουν ότι στην Ιταλία πήγε για να μείνει και για να γοητεύσει το ιταλικό κοινό. Μετά από την επιτυχημένη της παρουσία στο Ballando con stele αλλά....





και την πρώτη δοκιμή που έκανε ως παρουσιάστρια στο Ballondo con te φαίνεται ότι η Ρία Αντωνίου πήρε το πράσινο φως και το καλοκαίρι θα παρουσιάζει δική της πρωινή εκπομπή στο Μιλάνο.

Η ξανθιά καλλονή για πρώτη φορά μίλησε στο περιοδικό για τη μεγάλη της αγάπη...τον εθελοντισμό. Αποκάλυψε μάλιστα πως η ιδανική βραδιά για εκείνη δεν είναι σε ένα πολύβοο κλαμπ με δυνατή μουσική και ποτά αλλά ήσυχες στιγμές με την οικογένειά της και τους ανθρώπους που αγαπά. Η Ρία Αντωνίου εξομολογήθηκε ακόμα ότι προτιμά να περνά της ελεύθερες ώρες της κάνοντας εθελοντική εργασία παρά ψώνια και βόλτες στην αγορά.

Και κάτι που σίγουρα θα απογοητεύσει τον ανδρικό πληθυσμό της χώρας. Η Ρία Αντωνίου δήλωσε ότι έχει μετανιώσει για πολλές από τις γυμνές φωτογραφήσεις που έχει κάνει στο παρελθόν! Και βέβαια όλοι αναρωτιούνται αν η δήλωση της αυτή σημαίνει ότι δεν θα κάνει άλλες ανάλογες! Θλίψη στους απανταχού θαυμαστές της εκρηκτικής Ρίας.