Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Έξαλλοι με το χορό Γκουαρντιόλα και Πουγιόλ (video)

Τιάγκο Αλκάνταρα και Ντάνι Άλβες πανηγύρισαν χορεύοντας βραζιλιάνικα το πέμπτο γκολ της Μπαρτσελόνα στη νίκη επί της Ράγιο Βαγεκάνο (7-0), αλλά αυτό δεν άρεσε στον Πεπ Γκουαρντιόλα και τον Κάρλες Πουγιόλ. Ο πανηγυρισμός των δύο παικτών θεωρήθηκε....





προσβλητικός από τους οπαδούς των γηπεδούχων και προφανώς ανάρμοστος μετά από μία εβδομάδα στην οποία οι «μπλαουγκράνα» έχασαν πρωτάθλημα και Champions League. Έτσι τόσο ο προπονητής των Καταλανών, όσο και ο αρχηγός της ομάδας δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους.

«Αυτή η ενέργεια δεν αρμόζει σε παίκτες της Μπαρτσελόνα. Ζητούμε συγγνώμη από τη Ράγιο. Δεν θα ξανασυμβεί», αρκέστηκε να πει ο προπονητής της «Μπάρτσα». Ο Κάρλες Πουγιόλ δεν είπε τίποτα, ωστόσο η κίνησή του να σπεύσει να… μαζέψει τους δύο παίκτες σπρώχνοντάς τους μετά το 5-0, ήταν πλήρως αντιπροσωπευτική του εκνευρισμού του.

Οι δύο παίκτες απολογήθηκαν μετά το τέλος του αγώνα. «Ζητώ συγγνώμη από τους φιλάθλους της Ράγιο, που αισθάνθηκαν να προσβάλλονται από το χορό. Δεν ήταν πρόθεσή μου κάτι τέτοιο, απλώς ήθελα να το διασκεδάσω», είπε ο μπακ της Μπαρτσελόνα, ενώ ο νεαρός μέσος τόνισε με τη σειρά του: «Απολογούμαι στον κόσμο της Ράγιο. Παρασύρθηκα από τα συναισθήματα κι έκανα ένα λάθος. Δεν θα ξανασυμβεί».

sport-fm