Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Τον Αύγουστο ανακοινώνονται τα νέα μέτρα

Ως «βαρύ και δύσκολο εισιτήριο τα 11 δισ. ευρώ» χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος το πακέτο μέτρων και προανήγγειλε την ανακοίνωση των μέτρων μέσα στον Αύγουστο. «Ακολουθούμε το μόνο δρόμο που μπορεί να κρατήσει την Ελλάδα στην Ευρώπη και προσπαθούμε αυτό να...


γίνει με τις λιγότερες δυνατές θυσίες», ανέφερε στο ΣΚΑΪ ο Σίμος Κεδίκογλου, ενώ τόνισε πως: «Οι εξελίξεις το φθινόπωρο σε ευρωπαϊκό επίπεδο θα είναι ραγδαίες και εμείς πρέπει πάση θυσία να είμαστε εντός».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε ότι η κυβέρνηση αναζητά την καλύτερη και μεγαλύτερη δυνατή λύση, ώστε να διασφαλιστούν οι ευπαθείς ομάδες και να μην παρθούν οριζόντια μέτρα, ενώ επιβεβαίωσε ότι κατά τη χθεσινή συνάντηση των πολιτικών αρχηγών δεν υπήρξε εξειδίκευση των μέτρων.

Αναφορικά με την Αγροτική Τράπεζα ο κ. Κεδίκογλου υποστήριξε ότι εάν δεν υπήρχε αυτή η εξέλιξη, η τράπεζα θα έκλεινε. Υποστήριξε ότι δεν υπήρχε καλύτερη πρόταση για τη σωτηρία της, ενώ τόνισε ότι πλέον διασφαλίζονται τα δάνεια, οι καταθέσεις, αλλά και όλες οι θέσεις εργασίας.