Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Μπήκε στην Εγνατία Οδό και οδηγούσε ανάποδα! Πανικός!

Ένας ακόμη οδηγός έχασε τον προσανατολισμό του στην Εγνατία Οδό και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα, σε ένα συμβάν που καταδεικνύει τα προβλήματα που υπάρχουν με τη σήμανση του συγκεκριμένου οδικού άξονα. Το περιστατικό σημειώθηκε το...


πρωί της Παρασκευής στον κόμβο της Εγνατίας Οδού στη ΣΕΒΑΘ (τον πιο περίπλοκο μετά από αυτόν της Χρυσούπολης, λόγω των διπλών εξόδων). Όπως επισημαίνεται σε άρθρο του xanthipress.gr, ένα λευκό φορτηγάκι μπήκε από τη δεύτερη έξοδο του κόμβου ΣΕΒΑΘ (Βαφέικα) στην αντίθετη κατεύθυνση με μέτωπο προς την Καβάλα. Οι οδηγοί που κινούνταν κανονικά στο ρεύμα προς Κομοτηνή είδαν έκπληκτοι το... «τρελό φορτηγό» να οδεύει κατά πάνω τους, αποφεύγοντας το την τελευταία στιγμή.

Ο οδηγός του οχήματος συνέχιζε κανονικά την πορεία του, με αστυνομικούς να σπεύδουν στο σημείο, απομακρύνοντας τον άμεσα από τον δρόμο. Όπως έχουν επανειλημμένα αναφέρει κάτοικοι του νομού Καβάλας, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι παρόμοιο, επισημαίνοντας πως το πρόβλημα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο τους καλοκαιρινούς μήνες όταν αυξάνεται ο αριθμός των ξένων τουριστών.