Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Πύργος: Μαθητές έφυγαν από το σχολείο τους επειδή έκανε κρύο

Η έλλειψη πετρελαίου ανάγκασε χθες (11-12-2012) τους μαθητές του 3ου Λυκείου Πύργου να αποχωρήσουν γύρω στις δέκα το πρωί από το σχολείο τους και να πάρουν το δρόμο προς πιο ζεστούς χώρους! Γεγονός είναι ότι από την προηγούμενη εβδομάδα είχε παρουσιαστεί έλλειψη πετρελαίου θέρμανσης, αλλά κάτι η...


απουσία της 3ης Λυκείου σε πενθήμερη εκδρομή, κάτι η επί διήμερων παρακολούθηση των προβολών και εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Κινηματογράφου για Παιδιά και Νέους από τους μαθητές των άλλων τάξεων και η μονοήμερη εκδρομή τους, η εβδομάδα κύλησε χωρίς αντιδράσεις και απρόοπτα.
Με την επιστροφή στα θρανία όμως από την Δευτέρα τόσο των τμημάτων της 3ης Λυκείου όσο και τον υπολοίπων, σε αίθουσες «ψυγεία», ήταν αναμενόμενο να δημιουργήσει προβλήματα στην εκπαιδευτική διαδικασία.
Χθες, δεύτερη ημέρα ψύχους εντός των αιθουσών του 3ου Λυκείου, αν και κλιματολογικά είχε βελτιωθεί η κατάσταση, οι μαθητές αποφάσισαν να αντιδράσουν φεύγοντας από το σχολείο τους. Σύμφωνα με το ilialive.gr, οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, όταν είχαν ενδιαφερθεί πολύ πριν αρχίσουν τα κρύα, είχαν λάβει την διαβεβαίωση από την διεύθυνση του Σχολείου ότι «πετρέλαιο υπάρχει» και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.