Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Συνεχίζει τον «πόλεμο» απέναντι στην Χρυσή Αυγή το ΠΑΣΟΚ

Τους τρόπους, με τους οποίους θα συνεχίσει τον πόλεμο που έχει ανοίξει στην Χρυσή Αυγή, αλλά και την κινητοποίηση των θεσμών κατά της ρατσιστικής βίας, ώστε να μην βρίσκονται «αυτόκλητοι σωτήρες» των....


ευπαθών ομάδων πληθυσμού, συζήτησαν σε σύσκεψη στελεχών στην Ιπποκράτους. Σκοπός του ΠΑΣΟΚ είναι η δραστηριοποίηση κατά της ρατσιστικής -και όχι μόνο- βίας όλων των θεσμών του κράτους, από την κεντρική κυβέρνηση, έως τα σχολεία, τα νοσοκομεία και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, στην οποία μάλιστα η Ιπποκράτους επιφυλάσσει ενεργότατο ρόλο. Εξού και η πρωτοβουλία του Ευάγγελου Βενιζέλου να συναντήσει αύριο για το θέμα εκπροσώπους της ΚΕΔΕ.

Αντιστοίχως, δεν αποκλείεται αύριο να έχει συνάντηση και με τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ενώ είτε αυτήν είτε την ερχόμενη εβδομάδα -αν δεν προλάβει- θα επισκεφθεί για το θέμα και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο.

Στο ίδιο πλαίσιο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προγραμματίζει να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για το θέμα την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή αναχωρεί για την Ιταλία, προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο των Σοσιαλιστικών Κομμάτων του Νότου για την κρίση και την εξωτερική πολιτική.