Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΣΠΟΡfm: To «θηρίο» διαλύεται…

Ενας ραδιοφωνικός σταθμός που έγραψε ιστορία στα ελληνικά ΜΜΕ, βρίσκεται πλέον στα πρόθυρα της διάλυσης. Ο ΣΠΟΡ FM 94.6 (ΝοvaσπορFM) που βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις των μετρήσεων επί 16 χρόνια και που ήταν η....


«ναυαρχίδα» ενός μεγάλου Ομίλου ΜΜΕ, φαίνεται να έχει πάρει την ασταμάτητη κατηφόρα… Οι εργαζόμενοι στον ΣΠΟΡ FM 94.6 βλέπουν πλέον να τους οφείλονται ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ αποδοχών οι οποίες διαμορφώθηκαν από τις συνεχείς καθυστερήσεις πληρωμών κατά το διάστημα Νοέμβριος 2011- σήμερα.
Από τότε δηλαδή που ξεκίνησε μία «νέα εποχή» (κατά το Νέα Τάξη) στον δημοφιλή Ρ/Σ, με την αναγκαστική υπογραφή ατομικών συμβάσεων, αμφίβολης νομιμότητας και την πρώτη οριζόντια μείωση των αποδοχών των πάντων κατά 20% περίπου.

Μέσα στο διάστημα αυτό του ενός χρόνου, οι πληρωμές στον ΣΠΟΡ FM γινόντουσαν πάντοτε με την μέθοδο του «έναντι» και αρκετές καθυστερήσεις οι οποίες έχουν φτάσει τις υποχρεώσεις του Ρ/Σ προς τους εργαζόμενους σε δυσθεώρητα ύψη. Ποσά τα οποία είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να δώσει πλέον η Διοίκηση…

Επίσης, η «νέα εποχή» αυτή, εγκαινιάστηκε με την απόλυση ΤΡΙΩΝ μισθωτών του ΣΠΟΡ FM, (Δεκέμβριος 2011) κάτι που είναι πολύ πιθανό να συνεχιστεί και αυτά τα Χριστούγεννα, δημιουργώντας μία παράξενη όσο και γελοία παράδοση !

Όμως, ο ΣΠΟΡ FM έχει και μία ιδιότητα την οποία θα ζήλευαν πολλοί. ΔΕΝ έχει χρέη προς το Δημόσιο, έτσι ώστε να μην κινδυνεύει με αναγκαστικό κλείσιμο ή πρόστιμα.
Εχει δηλαδή γλιτώσει την οποιαδήποτε Χρεοκοπία, ΕΧΟΝΤΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ τους υπαλλήλους του !!!

Οι αιτίες της διαφαινόμενης διάλυσης του «θηρίου», πολλές. Και όλες των Διοικήσεων του Ρ/Σ, τέως και νυν. Κι ας τα ρίχνουμε όλοι στην «κρίση» και μόνο.
Λεπτομέρειες, αργότερα…