Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Παπανδρέου: Προσκλητήριο εθνικής ενότητας σε όλους

Τώρα είναι η ώρα της πιο κρίσιμης απόφασης, τώρα αποφασίζουμε αν θα μείνουμε αιχμάλωτοι στο παρελθόν ή θα προχωρήσουμε στο μέλλον» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου στην ομιλία στην Θεσσαλονίκη, υπογραμμίζοντας πως «η Ελλάδα την Κυριακή που έρχεται έχει τη μοναδική ευκαιρία να κερδίσει το μέλλον της».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απηύθυνε «προσκλητήριο εθνικής ενότητας σε όλους» προσθέτοντας πως «ξέρω ότι υπάρχουν συμπολίτες μας, που εμείς οι ίδιοι οι πολιτικοί τους κάναμε κυνικούς και οι οποίοι λένε ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει».

«Ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη να σας αποδείξω το αντίθετο, για να συγκρουστώ με κάθε αντίληψη που μας κρατά αιχμάλωτους στο παρελθόν» ανέφερε ο κ. Παπανδρέου, δεσμευόμενος να «μπει μπροστά σε αυτή τη μεγάλη εθνική προσπάθεια και να συγκρουστεί με όποια κατεστημένα πρέπει όποιο κι αν είναι το κόστος».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι η ηγεσία της ΝΔ «παραμένει αμετανόητη, συνεχίζει να εξαπατά, να παραπλανεί και να προσπαθεί να εκφοβίσει τον Έλληνα πολίτη», προσθέτοντας ότι το ΠΑΣΟΚ εδώ και μήνες μιλά με συγκεκριμένες προτάσεις ενώ «όλος ο δημόσιος διάλογος διεξάγεται στη βάση των δικών μας προτάσεων».

Ο κ. Παπανδρέου κατηγόρησε την ΝΔ ότι απαντά με «ψέματα, υπεκφυγές και κατηγορίες, σαν να μην κυβέρνησαν τα τελευταία 6 χρόνια την Ελλάδα» και τόνισε ότι «στις 4 Οκτώβρη ψηφίζουμε για να απελευθερωθούμε από ένα πολιτικό σύστημα που μας καταδυναστεύει» προσθέτοντας ότι «η απάντηση στο ερώτημα αν και που θα βρούμε τα λεφτά, οι απαντήσεις έχουν δοθεί και δίνονται καθημερινά».