Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Απο το πουθενά...

Απρόβλεπτη κατάληξη είχε ένα κακόγουστο αστείο που έκανε ένας 26χρονος οικοδόμος, στην πλατεία Πλωμαρίου, στη Λέσβο, εις βάρος ενός 39χρονου μόνιμου οπλίτη του Πολεμικού Ναυτικού.

Μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, σε γνωστή καφετέρια της πόλης, ο 26χρονος πέταξε γι αστείο μία φέτα λεμόνι στον μόνιμο οπλίτη, που έγινε έξαλλος. Άρχισαν να ανταλλάσουν βρισιές και δεν άργησαν να πιαστούν στα χέρια, παρά την παρέμβαση θαμώνων και σερβιτόρων.

Όπως περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες, ο νεαρός οικοδόμος μετά από μία γροθιά που δέχθηκε στο πρόσωπο έπεσε στο πλακόστρωτο και χτύπησε το κεφάλι του στην άσφαλτο.

Ο 26χρονος μεταφέρθηκε αναίσθητος με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, συνοδεία και του δράστη, ο οποίος προσπαθούσε να συνεφέρει το θύμα.

Την επόμενη ημέρα η κατάσταση του 26χρονου επιδεινώθηκε και οι γιατροί διέγνωσαν εσωτερική αιμορραγία. Το θύμα διακομίστηκε επειγόντως με αεροπλάνο σε εντατική μονάδα νοσοκομείου της Αθήνας όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο 39χρονος, που υπηρετεί στο Πολεμικό Ναυτικό, όταν πληροφορήθηκε τις δυσάρεστες εξελίξεις, παρουσιάστηκε μόνος του στην Αστυνομία και παραπέμφθηκε στο Ναυτοδικείο για απολογία.

«Ήταν μια κακιά στιγμή», λένε κάτοικοι του Πλωμαρίου. «Δεν είχαν διαφορές μεταξύ τους, αντίθετα έκαναν και παρέα. Δεν υπήρχε κανένας λόγος για να γίνει αυτό που έγινε.»