Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Το ωράριο των καταστημάτων

Σε εφαρμογή τέθηκε από τις 15 Δεκεμβρίου το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων, το οποίο θα ισχύσει έως τις 4 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών και Νήσων Αιγαίου το καταναλωτικό κοινό θα μπορεί να εξυπηρετηθεί ως εξής:

Τις καθημερινές τα καταστήματα θα είναι ανοικτά από 9 το πρωί μέχρι 9 το βράδυ. Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου θα παραμείνουν ανοικτά από... τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου θα είναι ανοικτά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων και την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου, παραμονή Πρωτοχρονιάς θα είναι ανοικτά από τις 9 το πρωί 9 πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου, το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά και επίσης κλειστά θα είναι τα καταστήματα και το Σάββατο 2 Ιανουαρίου, λόγω της απασχόλησης του προσωπικού κατά την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου.

Από τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου επανέρχεται το χειμερινό ωράριο που ακολουθείται από τα καταστήματα που ανήκουν στην εμβέλεια των κατά τόπους Εμπορικών Συλλόγων Λεκανοπεδίου Αττικής.