Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

"Τι θα πει αυριο η Ελένη στην εκπομπή της"

Μπορεί εδώ και δύο εικοσιτετράωρα όλοι να μιλούν για το επικείμενο διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, όμως οι ίδιοι δεν έχουν πει ούτε λέξη για την πολυσυζητημένη ανακοίνωση του χωρισμού τους και τους λόγους που αποφάσισαν να δώσουν τέλος στο γάμο τους.

Κρίσεις, επικρίσεις, σενάρια και διάφορες φήμες έχουν ακουστεί για το τι πραγματικά συνέβη το τελευταίο διάστημα και το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει, όμως η Ελένη αναμένεται να μιλήσει ...

για πρώτη φορά μέσα από την εκπομπή της «Καφές με την Ελένη» για όλα εκείνα τα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί. Ακριβώς όπως είχε κάνει και λίγα χρόνια πριν, όταν είχε διαρρεύσει η είδηση που την ήθελε μετά από δέκα χρόνια πορείας στον ΑΝΤ1 να φεύγει για τον Alpha όπου είχε πάρει μεταγραφή ήδη ο σύζυγός της Γιάννης Λάτσιος.

Τελικά η Ελένη, θέλησε να δώσει τέλος στην παραφιλολογία ανακοινώνοντας τότε από τον "αέρα" της εκπομπής της ότι φεύγει από τον ΑΝΤ1 και πάει στον Alpha εφόσον με τον Γιάννη Λάτσιο είναι οικογένεια και έπρεπε να πάρει κάποιες αποφάσεις.

Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν, αύριο το πρωί, αναμένεται να μιλήσει για τα πραγματικά αίτια που την οδήγησαν μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο στον χωρισμό ενώ θα ζητήσει για ακόμη μία φορά, όπως έκανε και μέσω της ανακοίνωσης, να σεβαστούν τα παιδιά της, επιθυμία που έχει και ο Γιάννης Λάτσιος καθώς και οι δύο επιθυμούν να τα κρατήσουν μακριά από αυτή τη λαίλαπα των αποκαλύψεων, δημοσιευμάτων και φωτογραφικών φακών
gossip-tv