Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Καθηγητής Λυκείου έβαζε μαθήτριες να του... γλείφουν τα δάχτυλα!

Είναι σύνηθες και κατανοητό τα δάχτυλα ενός δασκάλου ή ενός καθηγητή να λερώνονται με κιμωλία. Είναι επίσης θεμιτό να τα καθαρίζει για να φύγει η κιμωλία. Όταν όμως χρησιμοποιεί τις μαθήτριές του γι' αυτό, τότε έχουμε θέμα. Ο 28χρονος Andrew T. Wildman τζούνιορ, δίδασκε αγωγή του πολίτη (ίσως του ανώμαλου πολίτη), στο λύκειο Cedar Cliff στο Άσβιλ (Β. Καρολίνα) των ΗΠΑ.

Ο καλός αυτός καθηγητής, είχε τη συνήθεια να βάζει μεγάλους βαθμούς σε όσες μαθήτριες του έγλειφαν τα δάχτυλα όταν λερώνονταν με κιμωλία! Τώρα, όπως είναι φυσικό, είναι αντιμέτωπος με 8 κατηγορίες, μεταξύ των οποίων σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων, ανήθικες... προτάσεις, σεξουαλική επίθεση και πολλά άλλα, αρκετά για να τον οδηγήσουν στη φυλακή.

Ο Wildman, συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα, μετά από έρευνα που ξεκίνησε πριν ένα μήνα, όταν μια 14χρονη μαθήτρια, αποκάλυψε τι συνέβαινε στην τάξη. Σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε, 8 κορίτσια ηλικίας 14-16 ετών κατέθεσαν ότι ο Wildman, είχε απρεπή συμπεριφορά απέναντί τους.

Εκτός από το γλείψιμο των δακτύλων, το οποίο συνέβαινε αρκετά συχνά, ο δάσκαλος είχε ζητήσει από μια μαθήτρια να τον αφήσει να αγγίξει το σκουλαρίκι που είχε στη γλώσσα της, προσπαθούσε να ανοίξει συζήτηση για το σεξ με μια μαθήτρια και συχνά ρωτούσε τα κορίτσια για το αν έχουν αγόρια και αν κάνουν σεξ μαζί τους.

Η δικηγόρος του Wildman, αρκέστηκε να δηλώσει ότι ο δάσκαλος θα υπερασπιστεί επαρκώς τον εαυτό του, όταν εκδικαστεί η υπόθεση τον Ιούλιο. Η προκαταρκτική εξέταση στις ΗΠΑ δε σημαίνει ενοχή ή αθώωση, απλά κρίνει αν υπάρχουν αρκετά στοιχεία για να φτάσει μια υπόθεση στα δικαστήρια.

Ο Wildman προς το παρόν είναι ελεύθερος με εγγύηση 5.000 δολαρίων και έχει παραιτηθεί από τη θέση του στο Cedar Cliff.
news247