Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Έστειλε πίσω το παιδί που είχε υιοθετήσει επειδή ήταν άγριο..

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ..

Σάλο έχει προκαλέσει σε Ρωσία και Ηνωμένες Πολιτείες η περίπτωση ενός 8χρονου αγοριού που το είχε υιοθετήσει μια αμερικανίδα, η οποία όμως το έβαλε σε ένα αεροπλάνο και το επέστρεψε στην Μόσχα μόνο του, με ένα σημείωμα που έλεγε ότι δεν το θέλει πια. Η απίστευτη υπόθεση ξεσήκωσε τους Ρώσους και προκάλεσε ακόμα και την παρέμβαση του ρωσικού ΥΠΕΞ σε βάρος των ΗΠΑ.

Το αγοράκι υιοθετησε τον περασμένο Σεπτέμβρη από μια 34χρονη αμερικανίδα νοσοκόμα, απο ορφανοτροφείο της πολης Παρτιζάνσκ, οπου τον είχε αφήσει οταν ηταν 6 ετων η 19χρονη αλκοολικη... μητέρα του. Τώρα η θετή μητέρα επέστρεψε το παιδάκι αεροπορικώς στη Μόσχα σαν να ήταν πακέτο. Το έβαλε μόνο του στο αεροπλάνο με ένα σημείωμα που ελεγε οτι θέλει να ακυρωσει την υιοθεσία επειδή το παιδι εχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι ρωσοι αξιωματούχοι όταν το αγορι εμφανίστηκε στο υπουργειο Παιδείας και Επιστημών. Το συνοδευε ενας αντρας που πληρώθηκε για να το... παραλάβει από το αεροπλάνο και να το παραδωσει. «Το παιδί είναι βίαιο», γράφει η θετή μητέρα. Η δε θετή γιαγιά υποστηρίζει οτι ο μικρός απειλούσε να κάψει την οικογένεια.

Το παιδί μπήκε για εξετάσεις σε νοσοκομείο της Μόσχας και ζει για δεύτερη φορά την απόρριψη. Ο υπουργός Εξωτερικων της Ρωσιας δηλωσε οτι θα ζητήσει να παγώσουν οι υιοθεσίες απο αμερικανούς παιδιών από τη Ρωσία. Βλέπετε, πέρα από αυτό το απίστευτο περιστατικό, μέχρι τώρα τρία παιδιά απο τη Ρωσία που υιοθετηθηκαν απο αμερικανούς, εχουν χασει τη ζωη τους στις ΗΠΑ...