Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Άγριο έγκλημα στην Σκιάθο..

Σπιθαμή προς σπιθαμή ερευνούν οι διωκτικές αρχές το νησί της Σκιάθου για να ξετρυπώσουν τον 17χρονο που με μια τσάπα προσπάθησε χθες τα ξημερώματα να ξεκληρίσει μια ολόκληρη οικογένεια.

Σε κατάσταση αμόκ ο 17χρονος Αφγανός εισέβαλε στις 2.30 τα ξημερώματα σε ξενοδοχείο του νησιού όπου εργαζόταν ως υπάλληλος και σκότωσε με το γεωργικό εργαλείο την 58χρονη ιδιοκτήτρια πάνω στο κρεβάτι που κοιμόταν. Μάλιστα, με το ίδιο φονικό όπλο χτύπησε και τον 60χρονο σύζυγό της. Ωστόσο, η φονική μανία του δεν σταμάτησε εκεί. Πήγε και στο διπλανό δωμάτιο, όπου κοιμόταν η 20χρονη κόρη του ζευγαριού, και με τον ίδιο τρόπο προσπάθησε να... σκοτώσει κι εκείνη.

Στη συνέχεια, αφού εγκατέλειψε τα θύματά του αιμόφυρτα, άρχισε να χτυπά ό,τι έβρισκε μπροστά του σε μια προσπάθεια να καταστρέψει το ξενοδοχείο, ενώ διέλυσε και δύο σταθμευμένα οχήματα του ζευγαριού πριν τραπεί σε φυγή. Η 20χρονη κοπέλα, που είχε τραυματιστεί ελαφρά, ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία, άνδρες της οποίας μετέβησαν στο σημείο και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Και τα τρία μέλη της οικογένειας μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της 58χρονης, ενώ ο σύζυγός της νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το άγριο έγκλημα έχει συγκλονίσει τη Σκιάθο, ενώ αστυνομικές δυνάμεις από τη Θεσσαλονίκη έχουν φθάσει στο νησί και μετέχουν στις έρευνες για τον εντοπισμό του 17χρονου δράστη, ο οποίος φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές με τους εργοδότες του.
Espressonews.gr