Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

"Η ξέρεις πολλά ή είσαι χαζός "

«Άστο για το χρόνου» σύνδρομο-εφιάλτης για Γερουλάνο…

Πολύ ανήσυχος για την φετινή καλοκαιρινή τουριστική κίνηση στη χώρα μας είναι ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος. Που εδράζεται ο φόβος του; Στο σύνδρομο «Άστο για του χρόνου»! Τι είναι αυτό; Η σκέψη ενός τουρίστα να αναβάλει για του χρόνου, μια επίσκεψη του στην.. Ελλάδα.

Βλέπετε και τα τελευταία επεισόδια στην Αθήνα που έκαναν το γύρο του κόσμου, λειτούργησαν καταλυτικά για την εικόνα της χώρας. Έτσι, όπως μας εξομολογήθηκε ο κ. Γερουλάνος, οι ξένοι τουρίστες προβληματίζονται από το αν θα βρουν ταξί, μέχρι αν θα μπορέσουν να επισκεφθούν το Μουσείο της Ακρόπολης και αφήνουν για την επόμενη χρονιά το ταξίδι τους.

Ήδη για την Αθήνα τα αποτελέσματα είναι τραγικά. Οι ματαιώσεις από μεγάλα τουριστικά γραφεία του εξωτερικού έχουν κάνει ρεκόρ. Βεβαίως, ο υπουργός Πολιτισμού δεν παραδίδει τα όπλα. Προσπαθεί να το παλέψει…

Διαφημιστική καμπάνια, την αποκλείει. Διαψεύδει επίσης και φήμες με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον πρωθυπουργό Γ Παπανδρέου -ο οποίος πάντως θα στείλει ένα μήνυμα που θα απευθύνεται κυρίως στους απόδημους. Λεφτά δεν υπάρχουν αλλά και να υπήρχαν, δεν θα έφερνε αποτέλεσμα μια διαφήμιση με όλα αυτά τα αρνητικά δεδομένα…

Καλύτερα να πάνε κάπου που θα πιάσουν τόπο, είναι η άποψη του… Πως ήταν αλήθεια η αντίληψη, έλα να ζήσεις το μύθο σου στην Ελλάδα; Και αυτό το μύθο πλήρωναν όλοι οι έλληνες φορολογούμενοι…. ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.

ΛΑΛΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ

Ο κ Γερουλάνος πάντως δεν χάνει ούτε το κουράγιο του ούτε το χαμόγελο του. Και όταν κάθισε με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες στο γραφείο τους και συνάδελφος, του είπε «καλώς τον χαμογελαστό υπουργό» ο κ Γερουλάνος σχολίασε..

«Ο Λαλιώτης μόλις με έβλεπε μου έλεγε…
Εσύ, ή χαζός είσαι ή τα ξέρεις όλα…
»
mediasoup