Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Λήστεψαν τους Έλληνες διεθνείς..

Οι μακρυχέρηδες ζουν και βασιλεύουν στη Ν. Αφρική και τα θύματά τους καθημερινά ολοένα και μεγαλώνουν. Τούτη τη φορά, θύμα φέρεται να έπεσαν έλληνες διεθνείς, απ' τους οποίους ξάφρισαν 3.000€

To θέμα έφερε στο προσκήνιο η νοτιοαφρικανική εφημερίδα "Mercury". Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, το συμβάν έγινε εντός του ξενοδοχείου "Beverly Hills" που διαμένει η Εθνική ομάδα και οι δράστες άρπαξαν από μέλη της ελληνικής αποστολής το ποσό.. των 30.000 ρατ (3.000 ευρώ).

Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από δύο ημέρες και επιβεβαιώνεται ανεπίσημα από τις τοπικές Αρχές. Αντίθετα, η διεύθυνση του ξενοδοχείου αρνείται το συμβάν προκειμένου να αναζητηθεί ο δράστης (ή οι δράστες).

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι... άτυχοι της υπόθεσης είναι οι Σωτήρης Νίνης και Αγγελος Χαριστέας, οι οποίοι είχαν αφήσει τα χρήματα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους στο Ντέρμπαν και δεν τα είχαν φυλάξει στο χρηματοκιβώτιο που έχει το κάθε δωμάτιο. Η διοίκηση του ξενοδεοχείου, πάντως κάλυψε την χρηματική απώλεια των μελών της ελληνικής αποστολής.
sport