Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη, 29 Ιουνίου 2010

Το τελευταίο τσαντίρι αύριο!!

Με ένα μεγάλο πάρτι θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές ο Λάκης Λαζόπουλος την Τετάρτη στο τελευταίο «Αλ τσαντίρι νιουζ» της σεζόν. Μόνο που θα πρέπει να κάνει αγώνα δρόμου με μοτοσικλέτα για να καταφέρει να τραγουδήσει μαζί με την καλεσμένη του Χάρις Αλεξίου.

Το στούντιο στου Ρέντη, όπου γυρίζεται το «Αλ τσαντίρι νιουζ», χωρά μόνο 350 άτομα. Οι θεατές όμως που θέλουν να μπουν μέσα για το τελευταίο «Τσαντίρι» της σεζόν είναι πολλές εκατοντάδες. Ακόμα και πούλμαν έχουν κλείσει οι θαυμαστές του από περιοχές εκτός Αθηνών για να.. παρακολουθήσουν από κοντά την εκπομπή του. Επειδή λοιπόν ο Λαζόπουλος έμαθε ότι και φέτος θα γίνει κοσμοσυρροή, ζήτησε από τον Alpha να φροντίσουν όσους δεν καταφέρουν να πάρουν το πολυπόθητο «εισιτήριο» για να μπουν στο πλατό της εκπομπής του. Ετσι έξω από το στούντιο θα στηθεί τεράστια οθόνη που θα μεταδίδει όσα γίνονται μέσα στο πλατό. Επίσης θα υπάρχουν αναψυκτικά, σουβλάκια, παγωτά, μέχρι και μαλλί της γριάς για να περάσουν καλά όσοι μείνουν απέξω. Μάλιστα στα διαλείμματα της εκπομπής θα υπάρχει λατέρνα που θα παίζει παλιά, αγαπημένα τραγούδια.

Σε ένα από τα τελευταία διαλείμματα όμως ο Λαζόπουλος θα πρέπει να κάνει αγώνα δρόμου για να μεταφερθεί από του Ρέντη στο Θέατρο Βράχων, όπου θα συναντήσει τη Χαρούλα Αλεξίου. Για τον λόγο αυτόν έχει επιστρατευτεί μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, ώστε να μεταφερθεί ο Λαζόπουλος όσο γίνεται πιο γρήγορα. Πρέπει ο Λάκης να σπάσει τα κοντέρ ταχύτητας, όπως σπάει κάθε βδομάδα τα κοντέρ στα μηχανάκια τηλεθέασης!

Μετά τα τραγούδια που θα ερμηνεύσει παρέα με την Αλεξίου, ο Λάκης Λαζόπουλος θα αποχαιρετήσει τους θαυμαστές του δίνοντάς τους ραντεβού για τον Οκτώβριο. Και κατευθείαν θα φύγει για διακοπές στο σπίτι του στην Πάρο. Μέσα στο καλοκαίρι σκοπεύει να κάνει κι ένα ταξίδι στο εξωτερικό μαζί με την κόρη του. Κι αυτό είναι κάτι που το θέλουν πολύ και οι δυο τους!
espreso