Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Ανακοίνωση..

Μετά από πολύ σκέψη, αποφασίσαμε να διακόψουμε την επιλογή των σχολίων στις αναρτήσεις μας.. Ξεκινήσαμε έχοντας τα σχόλια ανοιχτά για τους αναγνώστες μας, με απευθείας δημοσίευση.. Κάποιοι όμως το εκμεταλλεύτηκαν δημιουργώντας κόντρες με βρισιές εκατέρωθεν.. Επειδή δεν μας άρεσε αυτή η κατάσταση αρκεστήκαμε στο να ξεκαθαρίσουμε την θέση μας τονίζοντας πως υβριστικά και χυδαία σχόλια δεν θα αναρτώνται..

Παρά την σαφέστατη τοποθέτηση μας, αυτοί οι κάποιοι συνέχισαν το χαβά τους, αφήνοντας μέχρι και ροζ ακατάλληλες ιστορίες, προσβλητικού περιεχομένου και άσχετες φυσικά με τις αναρτήσεις μας. Αξίζει να σημειώσουμε πως παρακολουθούν και ανήλικοι το blog μας.. Έτσι αποφασίσαμε να ενεργοποιήσουμε την επίβλεψη των σχολίων πριν την δημοσίευση, αλλά μάταια.. Τα μισά και παραπάνω σχόλια, είναι στο ίδιο μοτίβο (υβριστικά, άσχετα, χυδαία, διαφημιστικά, παραπλανητικά, κακόβουλα, κ.α) μη αφήνοντας μας άλλα περιθώρια..

Ρε παιδιά ειλικρινα μας εξάντλησε αυτή η κατάσταση. Απο "φασίστες" μέχρι και "κομματόσκυλα" μας κατονομάσανε επειδή σβήναμε τις βρισιές.. Έτσι λοιπόν, αν έχετε κάποιο πρόβλημα ή για οτιδήποτε θέλετε να μας πείτε, μπορείτε να μας στέλνετε email στο trelokouneli@gmail.com διαφορετικά το trelokouneli βρίσκεται και στο facebook όπου ανεβαίνουν όλες οι αναρτήσεις μας.. Σας ευχαριστούμε και ελπίζουμε στην κατανόηση σας..