Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Κλειστός ο ηλεκτρικός Αττική-Μοναστηράκι..

Κλειστό θα παραμείνει από αύριο, Δευτέρα και μέχρι το τέλος του έτους το τμήμα του Ηλεκτρικού, Αττική-Μοναστηράκι, εξαιτίας των έργων στις σιδηροδρομικές γραμμές, ενώ σήμερα δεν λειτουργεί το τμήμα μεταξύ των σταθμών Άω Πατήσια - Ν. Φάληρο.

Οι κάτοχοι των ετησίων καρτών απεριορίστων διαδρομών αποκλειστικής χρήσης ΗΣΑΠ και μόνο για το τμήμα Αττική - Στ. Λαρίσσης – Μεταξουγείο - Σύνταγμα – Μοναστηράκι θα έχουν.. τη δυνατότητα χωρίς επιπλέον επιβάρυνση να χρησιμοποιούν το μετρό στις μετακινήσεις τους.

Σήμερα Κυριακή, δεν θα εκτελούνται δρομολόγια του Ηλεκτρικού στο τμήμα Ανω Πατήσια - Ν. Φάληρο εξαιτίας των έργων που εκτελούνται στις γραμμές.

Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού θα λειτουργήσει εκτάκτως Σάββατο και Κυριακή η λεωφορειακή γραμμή «Χ20», με τις ενδιάμεσες στάσεις της κοντά στους σταθμούς του ηλεκτρικού. Η αφετηρία της γραμμής θα είναι επί της Αγ. Λαύρας 92 μεταξύ των οδών Παρορίτη και Χαλκίδος στα Α. Πατήσια και το τέρμα της μπροστά από το σταθμό του Ν. Φαλήρου.

Η συχνότητα δρομολογίων θα είναι αντίστοιχη των συρμών του ΗΣΑΠ, ενώ οι επιβάτες μπορούν να χρησιμοποιούν και τις άλλες υπάρχουσες γραμμές λεωφορείων και τρόλεϊ