Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Η απάντηση της Coca-Cola

"Με αφορμή το post που αναρτήθηκε στο εδώ, χθες Τετάρτη 25 Αυγούστου, με τίτλο "Coca-Cola...ένα δηλητήριο μέσα μας", η εταιρεία Coca-Cola επιθυμεί να αποσαφηνίσει κάθε στοιχείο, το οποίο προσβάλει την εικόνα της και την ποιότητα του συγκεκριμένου προϊόντος της, αλλά και να καθυσυχάσει τους καταναλωτές της για την ασφάλειά του.

Η Coca-Cola, με την ευθύνη του ρόλου της ως μιας εκ των κυριότερων εκπροσώπων στην αγορά των μη αλκοολούχων ποτών, θεωρεί χρέος της να διαλευκάνει τους μύθους που συχνά κυκλοφορούν, αλλά και να λύσει τυχόν απορίες.

Μέσω του διαδικτύου, κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο ένας.. συνεχώς αυξανόμενος όγκος πληροφοριών - σε chat rooms/blogs, message boards, chain emails και ιστοσελίδες - ο οποίος όμως, δυστυχώς, δεν ανταποκρίνεται πάντα στην πραγματικότητα.

Στο πλαίσιο αυτό, ακολουθεί η θέση της εταιρείας μας, η οποία προκύπτει από τις επιστημονικές μελέτες και τα πορίσματα αυτών, αναφορικά με ιδιότητες των αναψυκτικών και των συστατικών τους.

Θα χαρούμε πολύ να σας παραθέσουμε οποιοδήποτε επιστημονικό υλικό και βιβλιογραφία έχουμε στη διάθεσή μας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή επιπλέον πληροφορία σχετικά με την εταιρεία και τα προϊόντα μας.

Με εκτίμηση,
Κατερίνα Κυπραίου"