Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Αβέβαιο το μέλλον του Καζλάουσκας..

Aβέβαιο χαρακτήρισε το μέλλον του στην Εθνική ομάδα ο Γιόνας Καζλάουσκας, μετά την ήττα από την Ισπανία και τον αποκλεισμό από το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας. Αναφερόμενος στον νοκ - άουτ αγώνα απέφυγε να μιλήσει για την διαιτησία, ενώ έκανε την αυτοκριτική του για την πορεία της γαλανόλευκης.

Στην ΕΟΚ πέταξε το μπαλάκι για το μέλλον του ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, καθώς ο αγώνας με την Ισπανία ήταν βάσει συμβολαίου ο τελευταίος του. «Το συμβόλαιό μου έληξε. Δεν θέλω να πιέζω καταστάσεις. Μπορείτε να ρωτήσετε την ομοσπονδία», είπε.. χαρακτηριστικά.

Για τους λόγους της ήττας, ο Λιθουανός προπονητής απέφυγε να μιλήσει για τη διαιτησία και ανέφερε: «αντιμετωπίσαμε προβλήματα και πάλι στη ζώνη, αφού όταν χάσαμε κάποια σουτ γίναμε διστακτικοί. Προσπαθήσαμε να περάσουμε την μπάλα στο Σόφο, αλλά αυτό δεν είχε πάντα αποτέλεσμα. Είχαμε και άσχημα ποσοστά στις βολές. Υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορείς να νικήσεις μια ομάδα σαν την Ισπανία».

«Αυτό που έγινε με τη Σερβία μάς κατέστρεψε ψυχολογικά και μας πείραξε το μυαλό, ενώ είχαμε και τις τιμωρίες. Ίσως έπρεπε να πάρουμε στην αποστολή τον Βασιλειάδη, αλλά με τις τιμωρίες του Φώτση και του Σχορτσανίτη και το κάταγμα του Μπουρούση δεν είχαμε αυτή την πολυτέλεια», κατέληξε ο Καζλάουσκας κάνοντας ένα μίνι απολογισμό για την διοργάνωση.
star