Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Έφυγε η Αλ Σάλεχ

Την παραίτησή της υπέβαλε χθες στην ΕΡΤ η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ. Η ηθοποιός, το όνομα της οποίας ανακοινώθηκε ανάμεσα σε αυτά που αναλαμβάνουν φέτος εκπομπή, αποχώρησε προτού καν βγει on air, λόγω της έντονης λασπολογίας και της επίθεσης που δεχόταν, όπως διευκρίνισε η ίδια σε χθεσινή της επιστολή.

Από προχθές αργά το απόγευμα θεωρούνταν δεδομένο πως θα φύγει από την κρατική τηλεόραση και χθες η είδηση επιβεβαιώθηκε και από την ίδια. Σε επιστολή που ανάρτησε στο μπλογκ της, μεταξύ των άλλων, επισημαίνει: «Λόγω συστηματικής επίθεσης προς το πρόσωπό μου από τα μέσα, που γίνεται για έναν και μόνο (φαινομενικό) λόγο, αποφάσισα να παραιτηθώ: προ δέκα ετών, στο πλαίσιο των επαγγελματικών μου κινήσεων ως ηθοποιού, έκανα μια.. φωτογράφηση, αντίστοιχη με φωτογραφήσεις που κάνουν και άλλες γυναίκες, και όχι μόνο από τον χώρο του θεάματος» δήλωσε η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, αναφερόμενη σε αποκαλυπτικό shooting που είχε κάνει στο παρελθόν και είδε το φως της δημοσιότητας ξανά τώρα, μετά την απόφαση της ΕΡΤ να την εντάξει στο δυναμικό της.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στα χρήματα που θα έπαιρνε από την κρατική τηλεόραση, καθώς την κατηγορούσαν πως κάθε επεισόδιο θα κοστίζει 55.000 ευρώ. Ισχυρίστηκε πως η αμοιβή της θα ήταν 800 ευρώ μικτά, ενώ το κόστος του κάθε επεισοδίου θα ανερχόταν στα 14.000 ευρώ. Συγχρόνως απάντησε στις κατηγορίες που την ήθελαν να λαμβάνει 5.000 ευρώ ως σύμβουλος του υπουργού λέγοντας πως ο πραγματικός της μισθός ήταν 942 ευρώ. «Από αυτόν τον δημόσιο λιθοβολισμό, καθ’ όλα επικερδή, ήταν όλοι ευχαριστημένοι. Ως εκ τούτου αποφάσισα να αρνηθώ την πρόταση για συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής “Προσέγγιση” για την παρουσίαση της εκπομπής “Φυλές της Αθήνας”, που έχει εγκριθεί από το Δ.Σ. της ΕΡΤ».