Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Ραγκούσης στην κορυφή, αλλα το κρύβει..

Προσπάθεια μεγάλη κάνει ο Ραγκούσης για να μην προκαλέσει με τις -κάτι λιγότερο από πρωθυπουργικές- αρμοδιότητες που του εκχώρησε ο Παπανδρέου! Αλλά δεν μπορεί να πείσει πολλούς, όσο και αν κρατάει χαμηλά τους τόνους.

Ηδη ορισμένοι υπουργοί έχουν αρχίσει τα σχόλια, γεγονός που προαναγγέλει "θερμό" Φθινόπωρο και ακόμη "θερμότερο" χειμώνα.

Βέβαια, ο ίδιος ο υπουργός Εσωτερικών χειρίζεται το θέμα με διακριτικότητα, προσπαθώντας να περιορίσει τις τριβές, αλλά είναι τόσο αναλυτική η περιγραφή του τομέα ευθύνης του που δεν μπορεί να μη.. θεωρηθεί "πρωθυπουργεύων"! Διαβάστε και κρίνετε: Αναλαμβάνει την "ευθύνη συνεκτικού στρατηγικού, πολιτικού και επικοινωνιακού σχεδιασμού για την προώθηση του κυβερνητικού έργου, καθώς και την παρακολούθηση της εφαρμογής του".

Και δεν είναι μόνο αυτό: θα συγκαλεί υπουργικές συσκέψεις και θα προεδρεύει! Ουσιαστικά, δηλαδή, θα αναπληρώνει τον πρωθυπουργό! Τα άλλα είναι λόγια! Τί θα κάνει ο Πάγκαλος; Καλά ευχαριστώ! Θα παραμείνει αντιπρόεδρος, κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνει! Μέχρι τη στιγμή που θα θεωρήσει ότι εξευτελίζεται...
Της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ