Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Ένταση στον Αγ. Παντελεήμονα

Κλιμακώνεται εκ νέου τα τελευταία εικοσιτετράωρα η ένταση στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα. Χθες τη νύχτα μετά από επεισόδια που είχαν ξεσπάσει αρχικά μεταξύ αλλοδαπών και στη συνέχεια μεταξύ αλλοδαπών και Ελλήνων, ομάδα ατόμων πέταξαν τέσσερις μολότοφ σε καφενείο που διατηρεί Αφγανός στην περιοχή.

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. Τα επεισόδια ξεκίνησαν νωρίς χθες το βράδυ όταν ομάδα 7 - 8 Αφγανών επιτέθηκε σε έναν Αλβανό που βρισκόταν στην πλατεία του.. Αγ. Παντελεήμονα.

Οι Αφγανοί φέρονται να τραυμάτισαν τον Αλβανό χρησιμοποιώντας σπασμένο μπουκάλι και μαχαίρι. Στο συμβάν παρενέβησαν 2 Ελληνες με συνέπεια να δεχθούν και αυτοί χτυπήματα και να τραυματιστούν. Διεκομίσθηκαν στο νοσοκομείο όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια επέστρεψαν στον Αγ. Παντελεήμονα.

Μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου υπέβαλαν μηνύσεις, ενώ την ίδια ώρα στην πλατεία είχαν συγκεντρωθεί Ελληνες κάτοικοι της περιοχής. Τελικά, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ αναγνωρίστηκαν και συνελήφθησαν τρεις Αφγανοί που μετείχαν στα επεισόδια νωρίτερα.

Ο κύκλος της βίας έκλεισε προσωρινά, όταν άγνωστοι πυρπόλησαν με βόμβες μολότοφ καφενείο Αφγανού στην οδό Αριστομένους στον Αγ. Παντελεήμονα.
news247