Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Τράκαρε ο Σισέ..

Η κακοδαιμονία δεν λέει να αφήσει σε ησυχία τον Τζιμπρίλ Σισέ. Μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό με την Τζένοα, ο Γάλλος επιθετικός το πρωί της Τετάρτης λίγο έλειψε να πάθει σοβαρή ζημιά, καθώς ενεπλάκη σε αυτοκινητικό ατύχημα...

Την ώρα που βρισκόταν στο Κορωπί και κατευθυνόταν στην Παιανία για την πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, είδε ένα αυτοκίνητο απο το αντίθετο ρεύμα να έχει βγει στο δρόμο του και να πηγαίνει κατά πάνω του. Δυστυχώς δεν κατάφερε να το αποφύγει, με αποτέλεσμα να υπάρξει σύγκρουση των.. δύο οχημάτων.

Ευτυχώς ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού δεν υπέστη το παραμικρό, όμως το ίδιο δεν μπορούμε να πούμε για την μαύρη Bentley αξίας 300.000 ευρώ που οδηγούσε και έχει σοβαρές ζημιές.

Μόλις ξεπέρασε το αρχικό σοκ επικοινώνησε με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου, προκειμένου να τον ενημερώσει για το περιστατικό που είχε συμβεί. Ο επιμελητής της ομάδας αμέσως έσπευσε στο σημείο και αφού διαπίστωσε και αυτός οτι ο Σισέ δεν έχει υποστεί το παραμικρό, τον πήρε με το αυτοκίνητό του στην Παιανία, όπου και έκανε κανονικά προπόνηση.

Την τρακαρισμένη Bentley, γερανός την μετέφερε στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού.
leoforos.gr