Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Τραγωδία στο Moto2

..ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΑΝΑΒΑΤΗΣ

Tραγωδία το μεσημέρι της Κυριακής στο γκραν πρι του Μιζάνο της Ιταλίας, στο Moto2. Ο 19χρονος ιάπωνας αναβάτης Σόγια Τομισάβα έχασε τη ζωή του μετά από ένα τραγικό δυστύχημα στην διάρκεια του αγώνα, στο οποίο ενεπλάκησαν άλλοι δύο οδηγοί, οι Άλεξ Ντε Αντζέλις και Σκοτ Ρέντινγκ.

Ο Τομισάβα έπεσε από την μοτοσικλέτα του στη μέση της πίστας μπαίνοντας με μεγάλη ταχύτητα σε μια στροφή και στη συνέχεια χτυπήθηκε με δύναμη από τις δύο μοτοσικλέτες που τον ακολουθούσαν. Οι Ντε Αντζέλις και Ρέντινγκ είχαν αναπτύξει φουλ ταχύτητα (περίπου 240 χιλιόμετρα/ώρα) και έτσι δεν μπόρεσαν να.. αποφύγουν τη σύγκρουση με τον συνάδελφό τους.

Από την πρώτη στιγμή διαγνώστηκε ότι ο Ιάπωνας βρίσκονταν σε κρίσιμη κατάσταση, για αυτό και κλήθηκε ελικόπτερο και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο της Τσεζένα. Από εκεί όμως χρειάστηκε να γίνει νέα μεταφορά σε εκείνο της πόλης Ριτσιόνε, 30 χιλιόμετρα μακριά από την πίστα.

«Επιλέξαμε να τον πάμε στο Ρικιόνε από την Τσεζένα εξαιτίας της καρδιακής ανεπάρκειας που έκανε την κατάστασή του πολύ σοβαρή. Ο πιλότος είχε ανάγκη από συνεχή βοήθεια για να αποφύγει την καρδιακή προσβολή», δήλωσαν οι γιατροί. Δείτε το μοιραίο βίντεο..