Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Υποψήφιοι Σγουρού..

Ένα μικρό σχόλιο για τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού στην Ανατολική Αττική με επικεφαλή την επισκέπτρια υγείας Κα Κισκήρα Χρυσάνθη.

Επισκέπτρια είναι σίγουρα, υγείας δεν ξέρουμε... Πολλές φορές στο παρελθόν αλλά και τώρα επισκέπτεται δημόσιους οργανισμούς ως πρόεδρος ή διευθύνων σύμβουλος άλλοτε στα Ελ.Πε. (ελληνικά πετρέλαια), άλλοτε στην εταιρεία φωταερίου, άλλοτε στην ανώνυμη εταιρεία απασχόλησης ερευνητική-πληροφορική και σε πολλά άλλα! Για τους ρόλους που αναλάμβανε και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Άκη (ωραίο Μπρούμελ). Και τώρα εξακολουθεί να δηλώνει επισκέπτρια αλλά ελπίζουμε να μη...

μας κάνει αρμένικη βίζιτα.

Όσο για τους υπόλοιπους υποψηφίους ένα μικρό σχόλιο θα αναδείξει το μέγεθος του λιτού βίου που διάγουν.

Αφεντούλη Δέσποινα: ετών 30, επιστημονική συνεργάτης της Υφυπουργού Παιδείας Κας Χριστοφιλοπούλου και αντ' αυτής, με αμοιβές άνω των 300 ευρώ το μήνα.

Γάκης Αντώνης: ετών 30, μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας διαχείρισης λιμένος Λαυρίου, υπεύθυνος για τον εκλιμενισμό των κρουαζιερόλποιων του λιμένος Θήρας (Σαντορίνη), ειδικός σύμβουλος του γενικού γραμματέα εμπορικής ναυτιλίας, ωρομίσθιος καθηγητής στα ΙΕΚ Αναβύσσου και πολλά άλλα. Σύνολο αποδοχών άνω των 1000 ευρώ το μήνα.

Ιωαννίδης Δημήτρης: οδηγός του βουλευτή Αττικής Κου Ντίνου Βρεττού και υπάλληλος της Βουλής. Αμοιβές άνω των 5000 ευρώ μηναίως.

Καλιωράκης Νίκος: υπάλληλος της ελληνικής εταιρείας οπλικών συστημάτων και ταυτόχρονα πρόεδρος του ΔΣ Θέμις κατασκευαστική, πρόεδρος ΔΣ Εταιρείας Αργύρου Χρυσού και Πολύτιμων λίθων και πρόεδρος μιας τρίτης που προς το παρόν κρατάει μυστική. Το σύνολο των αποδοχών του αγγίζει τις 10000 ευρώ το μήνα.

Κόλλιας Γιώργος ή κολωτούμπας ή πιρουέτας ή σπαγγάτος: τους παραπάνω τίτλους κατέκτησε εξαιτίας της στάσης που κράτησε στο θέμα των απορριμμάτων. Από τη μια θιασώτης της αντίστασης κατά των χωματερών και τώρα υπέρμαχος του Σγουρού που θα χωροθετήσει τα σκουίδια μια ώρα γρηγορότερα.

Σμέρος Γιώργος: συνταξιούχος ΤΕΒΕ, Συνταξιούχος Δήμαρχος Παλλήνης και Διοικητής στο Σπηλιοπούλειο Νοσοκομείο. Σύνολο αποδοχών 7000 ευρώ μηνιαίως

Τσούπρα Ιωάννα: υπάλληλος της ΔΕΗ, επιστημονική συνεργάτης της Υφυπουργού Παιδείας Κας Χριστοφιλοπούλου και διευθύντρια του πολιτικού της γραφείου εν Αχαρναί. Που 'σαι Αριστοφάνη! Οι αμοιβες της παραμένουν άγνωστες.

Χριστοφιλάκης Ευάγγελος: η μεγάλη μεταγραφή από τη Δυτική Αττική (far west). Κριτήριο για τη μεταγραφή του στην Ανατολή είναι η μεγάλη επιστημονική εμπειρία στη διαχείρηση των σκουπιδιών. Πιθανώς να είναι και ο μοναδικός με τέτοιο επίπεδο γνώσεων πανελλαδικά. Του έχει ανατεθεί εν λευκώ από το ΠΑΣΟΚ και τον Σγουρό το θέμα των χωματερών στο Γραμματικό και την Κερατέα.

Αυτά τα λίγα σχόλια για τους πένιτες υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ και σας καλούμε να τους στηρίξετε προκειμένου να αποκατασταθούν.

Όσο για σας, ο Πρωθυπουργός στη διακαναλική συνέντευξη δήλωσε ότι τα μέτρα έπρεπε να εφαρμοσθούν σε μισθωτούς και συνταξιούχους αφού δεν είχαμε την πολυτέλεια του χρόνου για να πατάξουμε τη διαφθορά αφου μάλιστα τόσα χρόνια "μαζί τα φάγαμε" !!όσο για τους εγκάθετους του ΠΑΣΟΚ πάντα θα υπάρχει και χρόνος και χώρος.

Όσο για τα παιδιά σας ο Πρωθυπουργός διαβεβαίωσε ότι τους εξασφαλίζει το βασικό κοινωνικό μισθό των 400 ευρώ τουλάχιστον!!!
αναγνωστης