Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Ο Λέτο θα συνεχίσει την Ελλάδα

Tο πιθανότερο σενάριο είναι να συνεχίσει να φοράει ο Σεμπάστιαν Λέτο τη φανέλα του Παναθηναϊκού και την επόμενο σεζόν, αν δεν προκύψει κάποια πρόταση που να καλύπτει και τις δύο πλευρές, όπως αποκάλυψε ο μάνατζέρ του, Φερνάντο Κοσεντίνο.
Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Αργεντινού μέσου παίζει και η...


συμμετοχή των «πρασίνων» στα προκριματικά του Champions League, αλλά και η αγάπη των οπαδών του «τριφυλλιού» προς το πρόσωπό του. Μιλώντας στην εφημερίδα Πράσινη, ο Κοσεντίνο είπε:

Για τις πιθανότητες παραμονής τους Αργεντινού χαφ:
«Η πρόκριση στο Champions League άλλαξε τα δεδομένα. Πολλαπλασίασε τις πιθανότητες παραμονής του Λέτο στην Αθήνα. Από την πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό και να αγωνιστεί στο Champions League. Ο Παναθηναϊκός παρέχει στον Λέτο την ευκαιρία της ευρωπαϊκής διάκρισης. Αυτό επιθυμεί και ο ίδιος».

Για την επιθυμία του πελάτη του:
«Του αρέσει η ζωή στην Ελλάδα. Δεν τον κάνει να δυσανασχετεί. Τον χαροποιεί, θα έλεγα. Είναι ιδιαίτερα αγαπητός και το απολαμβάνει. Το μεσογειακό κλίμα του ταιριάζει. Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις χώρα και πρωτάθλημα. Από το 2008 αγωνίζεται στην Ελλάδα. Αν κι εφόσον δεν υπάρξει κάποια πρόταση που θα καλύπτει τον Παναθηναϊκό αλλά και τον Λέτο. Ο “Σέμπα” θα συνεχίσει αναμφίβολα την καριέρα του στην Ελλάδα».

Για το αν έχει δεχτεί πρόταση για τον Λέτο:
«Δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση στα χέρια μου. Καθημερινά δέχομαι τηλεφωνήματα, όμως κανένα φαξ, κανένα mail δεν έφτασε μέχρι στιγμής στο γραφείο μου. Οι επαφές που έχουν γίνει έχουν διερευνητικό χαρακτήρα. Δεν με κάλεσαν ούτε από τη Γερμανία, ούτε από την Ιταλία, ούτε από την Πορτογαλία. Σε περίπτωση που υπήρχε κάτι, θα είχα επικοινωνήσει με τον Παναθηναϊκό».
sport-fm.gr