Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Τομ Κρουζ και Κέιτ Χολμς χωρίζουν και μοιράζουν την περιουσία

ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ!!
Ο χωρισμός του Τομ Κρουζ με την Κέιτ Χολμς είναι γεγονός. Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στο Χόλυγουντ παρόλο που οι κακές γλώσσες σχεδόν από την αρχή του γάμου έλεγαν ότι δεν θα κρατήσει και πολύ. Και τώρα ήρθε η ώρα για την μοιρασιά της....


αμύθητης περιουσίας του ζευγαριού: 100 σελίδες με όρους που δεν χωράει ο κοινός νους Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Κέιτ εκτός ότι θέλει την αποκλειστική κηδεμονία της μικρής ζητάει να… διαπραγματευτούν ξανά τους όρους, που της έδωσαν 3 εκατ. δολάρια για την γέννηση της κόρης της (αυτό ανέφερε το συμβόλαιο)!

Το συμφωνητικό αναφέρει ότι για κάθε χρόνο που το ζευγάρι έμενε παντρεμένο η ηθοποιός θα λάμβανε από τον σύζυγο 3 εκατ. δολάρια, ενώ με την συμπλήρωση 11 ετών γάμου θα περνούσε στον τραπεζικό της λογαριασμό το ποσό των 33 εκατ. δολαρίων και τα κλειδιά από το σπίτι – παλάτι στην Καλιφόρνια.

Επειδή ο φλογερός έρωτας έσβησε στα πέντε χρόνια και κάτι ψιλά, η Κέιτ κινδυνεύε να πάρει μόνο 15 εκατομμύρια και την βίλα αξίας 35 εκατ. δολαρίων στην περιοχή του Μπέβερλι Χιλς.

Αλλά με μια περιουσία που ξεπερνά τα 275 εκατομμύρια δολάρια η Κέιτ αναμένεται να χρησιμοποιήσει πολύ την ύπαρξη της Σούρι, για να αποκτήσει περισσότερα.