Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Ο Βουδούρης κάνει άνω – κάτω την ΔΗΜΑΡ!

Ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στο περιεχόμενο της επιστολής του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά στους Ευρωπαίους Εταίρους, εμφανίστηκε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Οδυσσέας Βουδούρης, λέγοντας πως η εν λόγω επιστολή δεν εκφράζει την εντολή του λαού. Με....


δήλωσή του, ο κ. Βουδούρης υποστήριξε ότι «η επιστολή Σαμαρά δεν εκφράζει την εντολή των εκλογών» και πως όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός προς τους ηγέτες των κρατών-μελών, περί «απόλυτης προσήλωσης της Ελλάδας στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων», βρίσκονται «σε πλήρη αναντιστοιχία με τη λαϊκή βούληση, που εκφράστηκε στις εκλογές της 6ης Μαΐου και της 17ης Ιουνίου».

Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ χαρακτήρισε, επίσης, «ιδιαίτερα ανησυχητικό» το γεγονός ότι απουσιάζει, όπως είπε, από την επιστολή η λέξη-κλειδί «επαναδιαπραγμάτευση, όπως, δυστυχώς, απουσίαζε και από την πρώτη δήλωση του κ. Σαμαρά το βράδυ των δεύτερων εκλογών».

«Η προτροπή ότι βεβαίως, υπάρχει το ζήτημα ορισμένων αναγκαίων τροποποιήσεων του προγράμματος», αποτελεί σαφή και πλήρη υποβάθμιση των καταστροφικών επιπτώσεων του δεύτερου Μνημονίου», συμπλήρωσε ο κ. Βουδούρης.

«Είναι κοινή παραδοχή πλέον και κυρίως λαϊκή καθολική απαίτηση να αλλάξει η λογική της απορρύθμισης του ιδιωτικού τομέα εργασίας και της συρρίκνωσης του κοινωνικού κράτους, ακόμη και εκεί που δεν ωφελεί τη δημοσιονομική προσαρμογή» κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, πηγές της ΔΗΜΑΡ σχολιάζοντας την παραπάνω δήλωση αναφέρει το parapolitika.gr, έκαναν λόγο για προσωπικές απόψεις του κ. Βουδούρη.